Αντιδράσεις για το κόψιμο της συμμαχίας «Πράσινο & Μωβ» από τις εκλογές

Αντιδράσεις για το κόψιμο της συμμαχίας «Πράσινο & Μωβ» από τις εκλογές

Τη νομική οδό ετοιμάζεται να ακολουθήσει το κόμμα, εκφράζοντας την έκπληξη και οργή του για την απόφαση του Αρείου Πάγου. Τι καταγγέλλει ο πρώην ευρωβουλευτής Νίκος Χρυσόγελος.

Την ώρα που οι… ακροδεξιές περιπέτειες σε κυβέρνηση και Δικαιοσύνη απασχολούν εντόνως την επικαιρότητα και ορίζουν την πολιτική ατζέντα, η είδηση αποκλεισμού της συμμαχίας «Πράσινο & Μωβ» πέρασε στα ψιλά.

Ο Νίκος Χρυσόγελος, πρώην ευρωβουλευτής και στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων, εκφράζει την έκπληξη και την οργή στα στελέχη της συμμαχίας για την απόφαση του Αρείου Πάγου, προαναγγέλλοντας ότι θα ακολουθηθεί η νομική οδός.

Το «Πράσινο & Μωβ» είναι μια συμμαχία επτά κομμάτων και σχηματισμών, ανάμεσά τους οι Πράσινοι, Οικολόγοι Πράσινοι, Πράσινοι – Αλληλεγγύη, Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, Κόμμα για τα Ζώα, Βολτ Ελλάδας, οικο-φεμινιστικό qυίνιμα Κύκλος.

Είχε ήδη προγραμματισμένη την αναγγελία καθόδου στις εκλογές με 249 υποψηφίους, με τον Νίκο Χρυσόγελο να δηλώνει ότι αναμένουν και την έκδοση του σκεπτικού της απόφασης του Αρείου Πάγου.

Η ανάρτηση

Πηγή: efsyn.gr

375

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση