Γονείς θυμάτων των Τεμπών σε Μητσοτάκη: «Αν νιώθει αθώος, να παραιτηθεί από την ασυλία του και να αφεθεί στους δικαστικούς λειτουργούς»

Γονείς θυμάτων των Τεμπών σε Μητσοτάκη: «Αν νιώθει αθώος, να παραιτηθεί από την ασυλία του και να αφεθεί στους δικαστικούς λειτουργούς»

Mιλώντας στο ieidiseis, υπογραμμίζει ότι το να κάνει μια οικογένεια μήνυση κατά παντός υπευθύνου, όπως και κατά συγκεκριμένων υπεύθυνων, είναι δικαίωμά της. «Είναι μια διαδικασία, όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει, θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Είναι ο μοναδικός τρόπος που έχεις για να βρεις δικαιοσύνη: Να καταθέσεις μήνυση εναντίον αυτών που θεωρούνται υπεύθυνοι».

Αν ο κύριος Μητσοτάκης νιώθει αθώος, σημειώνει ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, από όλη αυτή την ιστορία, είναι πολύ εύκολο να το αποδείξει. «Να παραιτηθεί από την ασυλία του και να αφεθεί στους δικαστικούς λειτουργούς να τον κρίνουν. Αν νομίζει ότι δεν είναι υπεύθυνοι οι υπουργοί του, ο ίδιος που ήξερε τόσα χρόνια τι γινόταν…».

«Δεν το εργαλειοποιούμε εμείς, αυτοί το εργαλειοποιούν», τονίζει ενώ αναφέρεται με εξαιρετικά απαξιωτικό τρόπο για τον Κώστα Καραμανλή, τον υπουργό Μεταφορών των Τεμπών που διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών: «Εγώ είμαι Καραμανλικός, για να ξέρετε. Στην οδό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, μπροστά στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, δεν έχει ξαναγίνει πουθενά αυτό που συνέβη. Φώναζαν: “Μαύρο, μαύρο στον Καραμανλή – το μόνο που τ’ αξίζει είναι η φυλακή”. Υπάρχει πιο μεγάλη ντροπή από αυτό για κάποιον πολιτικό;», επισημαίνει ο εκπρόσωπος του «Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28/2/2023».

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, επισημαίνει ακόμα ότι γνώριζαν εδώ και χρόνια το χάλι του σιδηροδρόμου και χωρίς ντροπή μιλούσαν για ασφάλεια. «Εργαλειοποιούμε εμείς; Θα βρούμε τρόπο να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα στον σιδηρόδρομο, πείτε στον κ. Μητσοτάκη».

Πηγή: thepressproject.gr

218

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση