Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην «πολιορκημένη» πλατεία Πρωτομαγιάς

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην «πολιορκημένη» πλατεία Πρωτομαγιάς

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις κατοίκων για την πλατεία Πρωτομαγιάς, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας έχει περιφραχθεί εδώ και μέρες έχει με λαμαρίνες με τις ανεπίσημες απαντήσεις αποδίδουν την περίφραξη σε πλείστους λόγους, μιλώντας για τοποθέτηση κοντέινερ και γραφείων μηχανικών εργοταξίου της Αττικό Μετρό, χώρο αποθήκευσης μηχανημάτων και σιδηροκατασκευών και δεύτερο βοηθητικό εργοτάξιο.

Η συλλογικότητα «Εμείς στο Πεδίον του Αρεως», που απέτρεψε την επέκταση των λαμαρίνων χθες, τονίζει πως «ανέπνευσε λίγο παραπάνω η πλατεία σήμερα» και καταγγέλλει πως απ’ ό,τι φαίνεται «δεν υπάρχει συγκεκριμένη οικοδομική άδεια, επικαλούνται μια γενική εντολή του υπουργού από το 2007, που δεν αφορά συγκεκριμένο εργοτάξιο, δεν μας δείχνουν οποιαδήποτε μελέτη σκοπιμότητας, στατικότητας για τα φορτία πάνω στη γέφυρα, περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ειδικά εφόσον προβλέπεται σιδεράδικο) ή συγκεκριμένη έγκριση εργασιών».

«Η εταιρία συνεχίζει να υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει το έργο της περίφραξης» αναφέρει η συλλογικότητα στο μήνυμά της για να προσθέσει πως παραμένει «σε επαγρύπνηση όλες τις εργάσιμες ημέρες. Μπορούμε να τους σταματήσουμε».

Πηγή: efsyn.gr

14

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση