Παρανοϊκές κατηγορίες από τον νο2 της Λέγκα κατά των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών

Παρανοϊκές κατηγορίες από τον νο2 της Λέγκα κατά των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών

Ο δεύτερος γραμματέας του ακροδεξιού ιταλικού κόμματος Λέγκα του Βορρά, Αντρέα Κρίπα, υποστήριξε ότι οι Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες χρηματοδοτούν μετανάστες για να πλήξουν τις κυβερνήσεις που δεν συμπαθούν.

Σε μια άκρως παράλογη και αστήρικτη κατηγορία κατά των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών προχώρησε σήμερα δεύτερος γραμματέας του ακροδεξιού ιταλικού κόμματος Λέγκα του Βορρά, Αντρέα Κρίπα.

Με αναφορά σε υπόθεση χρηματοδότησης εκ μέρους της Γερμανίας ΜΚΟ και οργανώσεων που συνδράμουν πρόσφυγες και μετανάστες που έρχονται στην Ιταλία -ή τους διασώζουν από τα ανοιχτά για να βρουν άσυλο στην Ιταλία-, ο Κρίπα μίλησε για οργανωμένο σχέδιο του κυβερνώντος κόμματος των σοσιαλδημοκρατών της Γερμανίας «να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις μέσω των ΜΚΟ για να μας γεμίσουν παράνομους μετανάστες και να μειώσουν την δημοτικότητα που εξασφάλισε η κυβέρνησή μας από τους πολίτες».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «πριν από ογδόντα χρόνια η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να εισβάλει στις άλλες χώρες με τον στρατό, αλλά δεν τα κατάφερε. Τώρα χρηματοδοτούν την εισβολή των παράνομων μεταναστών, για να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις που δεν αρέσουν στους σοσιαλδημοκράτες»

Υπενθυμίζεται ότι και ο γραμματέας της Λέγκα και Ιταλός υπουργός Μεταφορών, Ματέο Σαλβίνι, τις τελευταίες ημέρες τάχθηκε υπέρ της χρήσης ιταλικών στρατιωτικών πλοίων, με στόχο να σταματήσουν οι αφίξεις μεταναστών στην Λαμπεντούζα. Σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές, η Λέγκα, με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να αυξήσει τα ποσοστά της, ενόψει των ευρωεκλογών του ερχόμενου Ιουνίου.

Πηγή: efsyn.gr

15

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση