Σαλαμίνα: Κινείται νομικά κατά της αστυνομίας η οικογένεια της 43χρονης

Σαλαμίνα: Κινείται νομικά κατά της αστυνομίας η οικογένεια της 43χρονης

Η ώρα της απολογίας για τον 71χρονο γυναικοκτόνο

Εκτός από την προφανή οργή για μια ακόμη γυναικοκτονία που φέρνει το αιματηρό περιστατικό με τον χαμό της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα, πολλά είναι τα ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει τον ξυλοδαρμό, τις απειλές και τον εφιάλτη που βιώνει από τον 71χρονο ωστόσο η δολοφονία της έφερε στην επιφάνεια ζητήματα που άπτονται του ρόλου της ΕΛ.ΑΣ. εν γένει σε τέτοια περιστατικά, αλλά και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η οικογένεια της 43χρονης έχει καταγγείλει τη στάση της αστυνομίας, ενώ τώρα, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος τους, ετοιμάζεται να κινηθεί και νομικά.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Θωμόπουλο η πλευρά του θύματος θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, καθώς «θα έπρεπε να είχε επιληφθεί άμεσα ο αστυνομικός και όχι να πει “περάστε την επόμενη ημέρα από το τμήμα”».

Οπως αναφέρει στο flash.gr «πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα που έχει παγώσει την κοινωνία και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις». Αναφερόμενος στον δράστη είπε ότι «δεν θεωρείται άνθρωπος, αλλά ανθρωπόμορφο τέρας».

Σημειώνεται ότι ο 71χρονος, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε με κυνικό τρόπο την γυναικοκτονία, θα απολογηθεί σήμερα, Παρασκευή, ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Πειραιώς. Χθες, άλλωστε, έγινε γνωστό ότι ο γυναικοκτόνος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Σήμερα, πάντως, θα πραγματοποιηθεί και η κηδεία της 43χρονης.

Πηγή: efsyn.gr

430

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση