Ελεονώρα Μελέτη: Όταν ξέπλενε στην TV τον νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη (video)

Ελεονώρα Μελέτη: Όταν ξέπλενε στην TV τον νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη (video)

Η Ελεονώρα Μελέτη, τηλεπαρουσιάστρια και από προχθές υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν παρουσίαζε μόνο πώς γίνονται οι ταινίες για ενηλίκους, λεπτομερέστατα, για λόγους… ενημέρωσης, όπως γράψαμε χθες. Αυτά είναι αμυχές στο προφίλ της, παρά την τεράστια αντίθεση με το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», το χουντικό σύνθημα που επανέφερε ο έτερος τηλεαστέρας, του ευρωψηφοδέλτιου της ΝΔ Γιώργος Αυτιάς.

Πολύ σοβαρότερο για τη Δημοκρατία είναι ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει lifestyle ξέπλυμα στον νεοναζί -σήμερα φυλακισμένο- Ηλία Κασιδιάρη. Και αυτό ενώ ήταν γνωστές οι θέσεις του και είχε ήδη χτυπήσει τη Λιάνα Κανέλλη σε ζωντανή εκπομπή της τηλεόρασης.

Οχι μόνο δεν είχε πρόβλημα να βγάζει τον νεοναζί στην εκπομπή της, αλλά ήταν και ενθουσιασμένη που είχε συνέντευξή του, επειδή «ο ίδιος αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία του», είπε.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν απέφευγε να δίνει συνεντεύξεις. Οι δημοσιογράφοι με δημοκρατικά αντανακλαστικά τον απέφευγαν. Αντίθετα από κάποιους, σε εφημερίδες και TV, που του έφτιαξαν το πολιτικό προφίλ, και προώθησαν το κόμμα του, τη Χρυσή Αυγή, παρά την εγκληματική της δράση.

Το ξέπλυμα του Κασιδιάρη στην εκπομπή της Μελέτη ήταν για… ευαίσθητα. Χαριτωμένο. Ούτε μια δύσκολη ερώτηση. Αντίθετα, ερωτήσεις που τον έδειχναν… άνθρωπο. Ο φασίστας της διπλανής πόρτας…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: koutipandoras.gr

231

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση