«Παραλήρημα» βουλευτή της Νίκης: «Οι πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες»

«Παραλήρημα» βουλευτή της Νίκης: «Οι πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες»

Αδιανόητες και επικίνδυνες δηλώσεις εντός του κοινοβουλίου από τον βουλευτή της Νίκης Νίκο Παπαδόπουλο που επικρότησε επί της ουσίας τις λεκτικές και σωματικές επιθέσεις πιστών και ιερέων εναντίον βουλευτών. Υπενθυμίζεται πως η επίθεση σε βάρος της «γαλάζιας» βουλεύτριας Αγγελικής Δεληκάρη έγινε από μέλος της Νίκης.

Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή η βουλεύτρια της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη, σχολίασε πως «οι  πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες». Ακολούθως, ο Ν. Παπαδόπουλος προχώρησε σε διχαστικές δηλώσεις μίσους για την ισότητα στον γάμο λέγοντας πως «επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού».

«Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε», πρόσθεσε δίχως να καταδικάσει αυτές τις ενέργειες. Τα λεγόμενά του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες στο Κοινοβούλιο με τον ίδιο να επανέρχεται και να λέει πως «βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία», συνέχισε.

«Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε! Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή;» είπε ο βουλευτής της Νίκης. Η προεδρεούσα της Επιτροπής Μαρία Σούκουλη του ζήτησε να ανακαλέσει όσα αποτρόπαια ισχυρίστηκε.

«Η ντροπή είναι όλη δική σας. Μη μου χτυπάτε το χέρι κυρία μου! Ηρεμήστε κυρία μου. Ακούω τι λέω, εσείς δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε! Ξυπνήστε ο λαός ξύπνησε. Οι αρχαίοι έλεγαν δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον του θεού», απάντησε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Πηγή: efsyn.gr

40

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση