Καμιά ανοχή στην κυβέρνηση των τραπεζιτών και τις φασιστικές επιθέσεις!

Καμιά ανοχή στην κυβέρνηση των τραπεζιτών και τις φασιστικές επιθέσεις!

26 Σεπτέμβρη, ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Όλοι στους δρόμους για το ξερίζωμα των μνημονίων και των Ναζί!

Εφτά δεκαετίες μετά τη φρίκη του Ολοκαυτώματος και του Ολοκληρωτικού Πολέμου, ο φασισμός ξανασηκώνει κεφάλι. Σε μια σειρά ευρωπαϊκές χώρες και στην Ελλάδα, το σύστημα επιδέξια υποστηρίζει με κάθε τρόπο, οικονομικό ή επικοινωνιακό- τις φασιστικές οργανώσεις ώστε αυτές να γίνουν κόμματα.
Όπως στον Μεσοπόλεμο, έτσι και τώρα. Μια χούφτα τραπεζίτες κι αφεντικά μαζί με την κυβέρνηση περνάνε μέτρα που ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ σταδιακά ΟΛΟΥΣ τους νέους και τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Κομμένοι μισθοί, άνεργοι οι περισσότεροι νέοι, υπηρεσίες υγείας διαλυμένες, μαθητές σε σχολεία χωρίς θέρμανση, φοιτητές χωρίς σίτιση με την κατάργηση των δωρεάν συγγραμμάτων να περιμένει το Γενάρη.
Όπως στον Μεσοπόλεμο, έτσι και τώρα. Οι Ναζί χρησιμοποιούνται για να σπείρουν διαιρέσεις στα θύματα της κρίσης και των κυβερνητικών αντικοινωνικών μέτρων. Για να εκτραπεί η δίκαιη οργή του κόσμου κατά τραπεζιτών και μεγαλοεργοδοτών προς τα πιο αδύνατα στρώματα (αλλοδαπή εργατική τάξη, ομοφυλόφιλοι, αθίγγανοι κλπ). Για να τρομοκρατήσουν τους αγωνιστές των κοινωνικών κινημάτων. Γι’αυτό η Χρυσή Αυγή είναι εχθρός οποιουδήποτε θέλει να παλέψει όχι μόνο υπέρ των στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, αλλά και κατά των μέτρων που κουρελιάζουν τις ζωές μας.
Ιδιαίτερα η νεολαία, δεν πρέπει να πέσει στη δηλητηριώδη παγίδα του φασισμού με τα μεγάλα “αντισυστημικά” λόγια και τις πολύ φιλοσυστημικές πράξεις (π.χ. κοινοβουλευτική συγκάλυψη σκανδάλου χαρίσματος της ΑΤΕ στους Σάλλα και Βαρδινογιάννη). Από το πώς η νεολαία θα επιλέξει να αντιμετωπίσει τον όλεθρο των μνημονίων, κρίνεται πάνω απ’όλα το δικό της μέλλον!
Η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό σας καλεί να οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια σε ένα πολύ οργανωμένο κατεστημένο! Με αντιφασιστικές-αντιρατσιστικές επιτροπές στις γειτονιές, τα σχολεία, τους χώρους σπουδών και εργασίας. Με τη συστηματική προσπάθεια αποκάλυψης των φασιστικών ψευδών που καλλιεργεί συνειδητά εδώ και χρόνια όλο το σύστημα. Με την οργάνωση της αυτοάμυνας του κινήματος απέναντι στη φασιστική παρακρατική τρομοκρατία. Μα και με την διαρκή προσπάθεια να απαντηθούν τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου με τη μόνη αξιόπιστη λύση: τους συλλογικούς αγώνες όλων μας, γυναικών και ανδρών, ντόπιων και μεταναστών, ομοφυλόφιλων και ετεροφυλόφιλων.
Η απεργία στις 26/9 μπορεί να αποτελέσει κρίσιμο σταθμό αυτών των προσπαθειών. Καλούμε όλον τον κόσμο της δουλειάς, τη νεολαία και τους άνεργους να απορρίψουν και να αποτρέψουν τις φασιστικές πρακτικές. Να μην αφεθεί το μίσος να διαιρέσει όλους εμάς τους «από κάτω». Να πετάξουμε πάλι στο περιθώριο όπου ανήκουν τους μισάνθρωπους και δολοφόνους νοσταλγούς του φασισμού. Καλούμε όλον τον κόσμο να παλέψει ενωμένος στους δρόμους ενάντια στους «από πάνω», για την ανατροπή των μνημονίων και της κυβερνητικής πολιτικής.

Ξεκινάμε το νέο μπαράζ των αγώνων που
– θα ανατρέψουν μετά τις δύο προηγούμενες κυβερνήσεις επιτέλους και τα μνημόνια
– θα τραβήξουν το έδαφος κάτω από τα πόδια των φιλόδοξων Ναζί της Χ.Α.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ και στις συγκεντρώσεις των Εργ. Κέντρων,
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΒΡΗ, ΩΡΑ 10:30 πμ

Αθήνα-Μουείο, Θεσσαλονίκη-ΕΚΘ, Κοζάνη-κεντρική πλατεία (ρολόι)
Πτολεμαΐδα-κεντρική πλατεία

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

45

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση