Μας πάγωσαν το αίμα…

Μας πάγωσαν το αίμα…

του Βασίλη Χιώτη

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η Χρυσή Αυγή μού έκανε την τιμή να μου αφιερώσει ολόκληρο ρεπορτάζ στο επίσημο site της, επειδή τόλμησα να επικρίνω ορισμένες δηλώσεις του βουλευτή της Ηλία Κασιδιάρη.

Αμέσως μετά την ανάρτηση, έλαβα δύο τρία τηλεφωνήματα από φίλους, που μου τόνιζαν: «Πρόσεχε μ’ αυτούς. Είναι τρελοί»…

Αυτός είναι κι ο στόχος της Χρυσής Αυγής. Μόλις τολμήσει ένας δημοσιογράφος, ή ένας πολιτικός και τους ασκήσει κριτική εκεί που πονάνε, αρχίζουν να φωνάζουν και να απειλούν, γνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι θα φοβηθούν και δεν θα το ξανακάνουν.

Η τρομοκρατία της Χρυσής Αυγής έχει πλέον επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα.

Στην αρχή απειλούσαν μόνο ανήμπορους μετανάστες. Στην συνέχεια άρχισαν να απειλούν και Ελληνες που δεν συμφωνούσαν με τις απόψεις τους. Τώρα απειλούν όποιον βρεθεί μπροστά τους, πιστεύοντας ότι έτσι θα κατακτήσουν την απόλυτη σιωπή και την απόλυτη ασυλία.

Την ίδια τακτική ακολούθησε και κάθε άλλος φασίστας που γεννήθηκε κι έδρασε σε αυτόν τον πλανήτη. Επιβάλλεις την σιωπή σπέρνοντας τρόμο. Κι αν εξασφαλίσεις την σιωπή, τότε ο πολιτικός σου λόγος δεν έχει κίνδυνο να καταρρεύσει από τον αντίλογο και τα αντεπιχειρήματα.

Συνήθως αυτό κάνουν όσοι δεν έχουν στιβαρές θέσεις και δεν μπορούν να αντέξουν τον διάλογο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης την πρώτη φορά που ζορίστηκε σε τηλεοπτικό διάλογο, άρχισε να μοιράζει χαστούκια και νερά. Ο κ. Χρ. Παππάς, την πρώτη φορά που ζορίστηκε από πολίτες που τον περικύκλωσαν, χρησιμοποίησε το ακλόνητο επιχείρημα «εσύ σκάσε μη σε γ…».

Έχουν εξαφανιστεί από ραδιόφωνα, τηλεοράσεις κι εφημερίδες κι απαιτούν όπου εμφανίζονται να μην έχουν απέναντί τους κανέναν. Μιλάνε μόνο από μπαλκόνια τοπικών οργανώσεων, απειλώντας ότι θα μας αρχίσουν όλους στις… ψιλές κι ότι θα χτίσουν αψίδες με κεφάλια Αλβανών, όπως έκανε πρόσφατα στο Αγρίνιο ο κ. Κασιδιάρης.

Δεν είναι τρελοί στην Χρυσή Αυγή. Το παίζουν τρελοί για να μας φοβίσουν.

Εμένα τι να σας πω… Μου πάγωσαν  το αίμα…

Πηγη:tovima.gr

46

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση