τί τρέχει με τους ένστολους φασίστες;

τί τρέχει με τους ένστολους φασίστες;

21Λίγες μέρες πριν και μόλις είχε πέσει το δείλι, έγιναν αντιληπτές μερικές φρεσκοκολλημένες αφίσες χρυσαυγιτών στον χώρο του ΤΕΙ Πειραιά. Οι αφίσες ήταν αυτές:

 

 

 

 

 

Το ότι οι αφίσες είχαν μόλις κολληθεί επέτρεψαν στους συντρόφους που τις ξεκόλλησαν να διαπιστώσουν για μια ακόμη φορά την έμπρακτη διαπλοκή των φασιστών με τους ένστολους.Οι αφίσες ήταν μεγέθους Α4, φωτοτυπημένες πίσω από έγγραφα του Λιμενικού Σώματος, όχι διαβαθμισμένα ούτε και πρόσφατα. Πρόκειται για έγγραφα που αφορούν διακίνηση αναλώσιμων. Με δεδομένο πάντως ότι δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε τέτοιου είδους έγγραφα άτομο εκτός της συγκεκριμένη υπηρεσίας… τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

22

23

24.

*δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε το γεγονός ότι το βάθος της οικονομικής κρίσης έχει οδηγήσει «ιδεολόγους ανθρώπους» να χρησιμοποιούν υλικά της υπηρεσίας τους, χαρτιά και φωτοτυπικά για να περάσουν τα «γενναία» τους μηνύματα. Ή μήπως πρόκειται για τσίπηδες;…

Πηγή:http://sinialo.espiv.net/?p=11030

 

 

 

 

 

 

197

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εύγε παιδιά για την ανάρτηση,

  Επειδή τυχαίνει να είμαι δημόσιος υπάλληλος τρελάθηκα όταν ειδικά είδα στη μία φωτογραφία πρωτότυπο ΣΧΕΔΙΟ να έχει χρησιμοποιηθεί για να εκτυπωθεί αφίσα των φασιστών. Μία απλή καταγγελία στο λιμενικό σίγουρα θα προκαλέσει ΕΔΕ. Είναι πολύ σοβαρό πειθαρχικά αυτό που έχει συμβεί.

 2. Επειδή ομοίως είμαι ΔΥ, τα έγγραφα είναι παμπάλαια (εκδ. 1993) και είναι πολύ πιθανόν να προέρχονται από εκκαθάριση αρχείου. Το οποίο όπως ξέρεις πολύ καλά συνάδερφε κάλλιστα μπορεί το λιμεναρχείο να τα πέταξε απλώς στους κάδους ανακύκλωσης χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδικά αφού δεν αφορούν απόρρητου περιεχομένου θέματα. Δεν αποδεικνύεται τίποτε. Δεν αποκλείεται να τα μάζεψε κάποιος από τους μπλε κάδους.

   • Α, η γνωστή κασέτα του κάθε λασπολόγου παγκοσμίως. Όταν κάποιος δίνει μια βάσιμη και πολύ πιθανή εξήγηση που χαλάει τη συνταγή της λάσπης, τότε βγάζουμε τα ταμπελάκια της «δικαιολογίας» και της «συγκάλυψης». Δοκιμασμένο τρυκ!
    Βρείτε αποδείξεις στέρεες, κύριοι. Αυτά που παρουσιάζετε εδώ είναι αστειότητες, ειδικά δε το πρώτο «έγγραφο» δεν φέρει καν υπογραφή, στρόγγυλη σφραγίδα και ημερομηνία. Θα μπορούσε κάλλιστα να το εκτυπώσει οποιοσδήποτε. Τα άλλα έγγραφα κοντεύουν εικοσαετία από την έκδοσή τους και είναι σχεδόν βέβαιο πως μαζεύτηκαν από κάποιον κάδο ανακύκλωσης. Μήπως είναι προβοκάτσια η ιστορία, λέω ‘γω, κιόλας;

 3. Αν δεν κάνω λάθος, είτε δεν ξέρεις να διαβάζεις είτε το IQ σου είναι απελπιστικά χαμηλό! Είναι έγγραφα του 1993 που, μετά από τόσα χρόνια παραμονής στο αρχείο, απορρίφθηκαν στα πλαίσια εκκαθάρισής του από παλαιά άχρηστα έγγραφα. Θεέ μου, τι έγραψε ο άνθρωπος! Καμαρώστε έναν κατήγορο με οξεία αντίληψη! X-(

  • Συγγνώμη που δεν γνωρίζω ότι το λιμενικό κρατάει τα έγγραφα του για 20 χρόνια! Πάντως ο συλλογισμός σου είναι εκπληκτικός ομολογουμένως!

Γράψτε μια απάντηση