Δένδιας: Δυνατότητα αποκλεισμού της ΧΑ μέσω συνταγματικής αναθεώρησης

Δένδιας: Δυνατότητα αποκλεισμού της ΧΑ μέσω συνταγματικής αναθεώρησης

9Έτσι ακριβώς, να τους κάνουμε και ήρωες, αγωνιστές, εξωσυστημικούς τους νεοναζί τραμπούκους φίλους σου…

Την πεποίθησή του ότι υπάρχει η δυνατότητα αποκλεισμού μορφωμάτων όπως η Χρυσή Αυγή, μέσω συνταγματικής αναθεώρησης, εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. Παράλληλα δήλωσε πως εξετάζονται μέτρα ώστε να μην μπορούν διαδηλώσεις λίγων ατόμων να κλείνουν κεντρικές αρτηρίες.

Με τη συνταγματική αναθεώρηση «πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν κριτήρια που θα αποκλείουν την ύπαρξη τέτοιου είδους μορφωμάτων από το κομματικό μας σύστημα», δήλωσε ο κ. Δένδιας  στην εφημερίδα Real News, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή.

Σχετικά με τις διαδηλώσεις, ανέφερε πως «εξετάζουμε να μην μπορούν να κλείνουν διαδηλώσεις των 30-50 ατόμων μια ολόκληρη κεντρική αρτηρία», διευκρινίζοντα ότι κάτι τέτοιο δεν θα αφορά «σε καμία περίπτωση τις συγκεντρώσεις των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών φορέων, ή τις εκδηλώσεις γενικού χαρακτήρα, όπως η Πρωτομαγιά και το Πολυτεχνείο».

Για τις πρόσφατες συλλήψεις στο πλαίσιο των ερευνών για την τρομοκρατία σημείωσε ότι «πρόκειται για πολύ σημαντική επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας», τονίζοντας παράλληλα πως «δεν χρειάζεται εφησυχασμός».

Πηγη:tvxs.gr

67

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση