ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του ναζιστή «ιδεολογικού» καθοδηγητή της Συμμορίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του ναζιστή «ιδεολογικού» καθοδηγητή της Συμμορίας

Ο Γιώργος «Μάστορας» (Μισιάκας), «ιδεολογικός» καθοδηγτής της ναζιστικής συμμορίας και βασικός αρθρογράφος της ναζιστοφυλλάδας, σε φωτογραφία με το συγκρότημά του, τέλη δεκαετίας 1990 ή αρχές 2000, 2ος από αριστερά.

Ο Γιώργος «Μάστορας» (Μισιάκας), «ιδεολογικός» καθοδηγτής της ναζιστικής συμμορίας και βασικός αρθρογράφος της ναζιστοφυλλάδας, σε φωτογραφία με το συγκρότημά του, τέλη δεκαετίας 1990 ή αρχές 2000, επάνω δεξιά.

Ο Γιώργος «Μάστορας» (Μισιάκας), «ιδεολογικός» καθοδηγτής της ναζιστικής συμμορίας και βασικός αρθρογράφος της ναζιστοφυλλάδας, σε φωτογραφία με το συγκρότημά του, τέλη δεκαετίας 1990 ή αρχές 2000, 1ος από δεξιά.

Ο Γιώργος «Μάστορας» (Μισιάκας), «ιδεολογικός» καθοδηγητής της ναζιστικής συμμορίας και βασικός αρθρογράφος της ναζιστοφυλλάδας, σε φωτογραφία με το συγκρότημά του, τέλη δεκαετίας 1990 ή αρχές 2000, 3ος από δεξιά.

Ο Γιώργος «Μάστορας» (Μισιάκας), «ιδεολογικός» καθοδηγητής της ναζιστικής συμμορίας και βασικός αρθρογράφος της ναζιστοφυλλάδας, σε φωτογραφία με το συγκρότημά του, τέλη δεκαετίας 1990 ή αρχές 2000, 3ος από αριστερά

Πηγή:http://xyzcontagion.wordpress.com/greatest-hits/

205

1 ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση