Μία ελληνική έκδοση του ναζιστικού ύμνου, δημιουργία του Horst Wessel, επέλεξε η Χρυσή Αυγή ως μουσική υπόκρουση κατά τη διάρκεια της ρατσιστικής διανομής τροφίμων που διοργάνωσε «μόνο για Έλληνες» στα γραφεί της στον σταθμό Λαρίσης, όπως καταγράφει ρεπορτάζ του EnetEnglish. Έτσι την ημέρα – επέτειο της πτώσης της Χούντας των Συνταγματαρχών σε μια γωνιά της Αθήνας ακουγόταν ο απαγορευμένος πια στη Γερμανία ύμνος των Ναζί.
Συγκεκριμένα απαραγόταν μία ελληνική έκδοση του ναζιστικού ύμνου του Horst Wessel. Η ίδια η Χρυσή Αυγή ανάρτησε στην ιστοσελίδα της βίντεο με στιγμιότυπα από τη διοργάνωση, το οποίο αποκαλύπτει την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου ηχητικού.
(Ακούστε τον ναζιστικό ύμνο στα ελληνικά όπως ακουγόταν χθες στην διανομή ρατσιστικού μίσους που οι χρυσαυγίτες βάφτισαν διανομή τροφίμων μόνο σε έλληνες…και τι διανομή (!) 5 κιλά πατάτες κι ένα πεπόνι)
Η πρωτότυπη εκδοχή του τραγουδιού είναι απαγορευμένη στη Γερμανία, καθώς αποτελούσε τον επίσημο ύμνο του ναζιστικού κόμματος του Αδόλφου Χίτλερ την περίοδο 1930 – 45.
(Εδώ ένα μιξάρισμα της original εκδοχής με την χρυσαυγίτικη έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιΒολία ή δήθεν παρανόηση.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ έστω κι αν για ψηφοθηρικούς λόγους προσπαθεί να πείσει ανεπιτυχώς για το αντίθετο)
…με πληροφορίες από το tvxs.gr






