Φασίστες χτυπάνε μετανάστες στη Γαλλία. Δείτε τι έγινε μετά από 5 λεπτά…

Φασίστες χτυπάνε μετανάστες στη Γαλλία. Δείτε τι έγινε μετά από 5 λεπτά…

Screen Shot 2014-07-18 at 1.00.22 PMΓάλλοι εβραίοι φασίστες μέλη του JDL χτυπάνε μετανάστες που διαμαρτύρονται για τη σφαγή στη Γάζα. Δείτε τι έγινε μετά από 5 λεπτά…

459

15 ΣΧΟΛΙΑ

 1. δεν το πιστεύω! Πρωτοφανές! μα πώς γίνεται; μπάτσοι να προστατεύουν γάλλους χρυσαυγήτες; η λεπέν πάντως δεν θέλει καμία σχέση με την χρυσή αυγή. οι ψηφοφόροι τους άλλωστε δεν έχουν πολλά κοινά όπως φαίνεται.

 2. Τα γεγονότα που περιγράφονται σε αυτή την ανάρτησή σας έχουν τώρα πια διαλευκανθεί πλήρως. Σχετική ανάλυση με ΣΤΟΙΧΕΙΑ πρόσφερε το Mondoweiss blog (με σημαντικά updates) εδώ:
  Violence outside Paris synagogue falsely attributed to anti-Semitism (Updated)
  http://mondoweiss.net/2014/07/synagogue-attributed-semitism.html

  Το συγκεκριμμένο επεισόδιο προκλήθηκε από βίαια επίθεση της ακροδεξιάς σιωνιστικής οργάνωσης Jewish Defense League
  http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_Defense_League
  (που όπως βλέπετε είναι εξαιρετικά βίαιη, απαγορευμένη στις Η.Π.Α. ως τρομοκρατική, απαγορευμένη επί μακρόν ΚΑΙ στο Ισραήλ, ασχέτως αν η τωρινή ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου της επέτρεψε να σπάει κεφάλια αριστερών Εβραίων και Παλαιστίνιων, πρόσφατα…)

  Πολλά στοιχεία επίσης θα βρείτε εδώ
  http://quartierslibres.wordpress.com/2014/07/18/making-things-worse-the-jewish-defense-leagues-strategy/

  Επίσης με ένα απλό γκούγκλισμα μπορείτε να βρείτε πλήθος άλλα στοιχεία, για διασταύρωση των προηγουμένων. Η εγκληματική φασιστική δράση της JDL έχει προβληματίσει ακόμη και τις Γαλλικές αρχές και υπάρχουν προτάσεις να απαγορευτεί στη Γαλλία, όπως ΗΔΗ έχει απαγορευτεί στις Η.Π.Α.

  Σαν συνέπεια, θεωρώ άκρως συκοφαντική την επίθεση εναντίον ΣΑΣ που εξαπέλυσαν «αριστερά» (φιλο-)σιωνιστικά blogs, π.χ. αυτή εδώ:
  http://benjaminconti.wordpress.com/2014/07/19/antisemitism2/

  (ψάχτε το θέμα, υπάρχουν πολλές άλλες παρόμοιες λάσπες…)

  Δεν αρνείται κανείς, βέβαια, ότι αντισημίτες εκμεταλλεύονται τις διαμαρτυρίες κατά του Ισραήλ για δικούς τους σκοπούς. Όμως η εξίσωση αντισιωνισμού και αντισημιτισμού έχει προφανείς προπαγανδιστικούς στόχους (υπέρ της πολιτικής του Ισραήλ) και το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του ακτιβισμού κατά των σφαγών στη Γάζα (κλπ) δεν μπορεί να αποδωθεί σε «αντισημιτισμό».

  Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η αναδυόμενη στοχοποίηση του «Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών» και της «Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό» σαν (δήθεν) «αντισημιτικής». Πλήθος blogs που ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού» (και πολύ λίγο με άλλα θέματα) σας έχουν στοχοποιήσει επανειλλημένα. Π.χ. ο ΑΚΡΩΣ συκοφαντικός χαρακτηρισμός τού ¨Κυριακάτικου Σχολείο Μεταναστών» ως (δήθεν) «Αρνητές του Ολοκαυτώματος» από το ιστολόγο Abravanel, στην _τελευταία_ παράγραφο του εξής (καλού κατά τα άλλα) ποστ:

  http://abravanel.wordpress.com/2014/07/01/the-new-friends-of-palestine/

  Η άκρως συκοφαντική (κι όχι μόνο εναντίον σας) τελευταία του παράγραφος λέει

  Γιατί αρνητής του Ολοκαυτώματος δεν είναι μόνο ο Πλεύρης. Είναι και το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών που ανεβάζει την Ημέρα Μνήμης συνεχείς αναρτήσεις για την Παλαιστίνη. Είναι το ΝΑΡ που μιλάει για Εβραϊκά Σκυλιά. Είναι το ΚΚΕ που κάνει διαδηλώσεις ενάντια στους Εβραίους. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που αρνείται να παρευρεθεί σε Ημέρες Μνήμης. Είναι οι ΑΚ που εκφοβίζουν τους Εβραίους του Βόλου γράφοντας στις συναγωγές τους. Είναι το Indymedia. Και δεν είναι ρητορική υπερβολή ο χαρακτηρισμός ως αντισημίτες – είναι η σκληρή πραγματικότητα που εμείς ζούμε και εσείς προσπαθείτε να εκλογικεύσετε.

  Πολύ θα ήθελα να μάθω ΤΙ ακριβώς δημοσίευσε το «Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών» στην Ημέρα Μνήμης και ΠΟΥ. Το μόνο που βρήκα είναι αναρτήσεις της «Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό» που σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως «αντισημιτικές» ή ως «άρνηση ολοκαυτώματος».

  Είναι πολύ κρίμα, όλα αυτά, γιατί όπως είπα το ποστ του Abravanel είναι «καλό κατά τα _άλλα_». Το ότι στο τέλος παρασύρεται σε συκοφαντικό (σχεδόν παραληρηματικό) τσουβάλιασμα ΟΛΗΣ της αριστεράς σαν «αντισημιτικής», είναι όμως ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ατόπημα, που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ.

  Εκτός του μπαράζ συκοφαντιών εναντίον σας (και άλλων) βέβαια, επιδίδεται και σε γενοκτονία της… ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. Διότι ΑΝ αληθεύει π.χ. ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «αρνείται να παρευρεθεί σε Ημέρα Μνήμης» (ισχυρισμός άνευ απόδειξης)… αυτό, από μόνο του, σύμφωνα με την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, δεν είναι δυνατόν να εκληφθεί ως «Αρνηση Ολοκαυτώματος». Θα μπορούσε όμως να ερμηνευτεί (ΑΝ ισχύει) ως άρνηση να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις όπου παρίστανται ακροδεξιοί σιωνιστές και φανατικοί υποστηρικτές της πολιτικής του Ισραήλ.

  (το παρόν σχόλιό μου ίσως γίνει ποστ).

 3. Υ.Γ.
  Υπάρχουν κι άλλα. Π.χ. Πότε έκανε το ΚΚΕ διαδήλωση “κατά των Εβραίων”? Πρώτος εγώ θα το καταδίκαζα αν έκανε διαδήλωση _ειδικά_ “κατά των Εβραίων”, σαν ΣΥΝΟΛΟ. Επίσης, ΠΟΥ και πότε μίλησε ΠΟΙΟ μέλος του ΝΑΡ για “εβραϊκά σκυλιά”? Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ συνέβη, αλλά αν κάποιο συγκεκριμμένο μέλος του ΝΑΡ είπε κάτι τέτοιο, γιατί δεν διαμαρτύρεστε κ. Abrabanel εναντίον ΑΥΤΟΥ του μέλους ζητώντας την αποβολή του από το ΝΑΡ? Προφανώς αφήνοντας το θέμα έτσι “φλου”, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, επιχειρείτε μια πρόστυχη -θάλεγα- δαιμονοποίηση του ΝΑΡ σαν _σύνολο_, κ.ο.κ.

Γράψτε μια απάντηση