Λίντσαραν 15χρονο επειδή τους …φάνηκε ότι ήταν γκέι

Λίντσαραν 15χρονο επειδή τους …φάνηκε ότι ήταν γκέι

4Κάπου 1-2 η ώρα το πρωί, 3/8/14 ήταν όταν εγώ και δυο φίλοι μου βρεθήκαμε
αντιμέτωποι με ένα εξευτελιστικό ομοφοβικό συμβάν στην περιοχή Λαδάδικα, σε γνωστό lgbt club στη Θεσσαλονίκη.

Καθώς εγώ και ο ένας από τους δυο φίλους μου μπήκαμε μέσα, ενώ ο άλλος ήθελε να κάτσει για λίγο έξω να κάνει ένα τσιγάρο, έρχονται δυο τύποι και τον ρωτάνε αν έχει σχέση με αυτό το μαγαζί και αν κάθεται εκεί; Το παιδί (το οποίο είναι εδώ και χρόνια κάτοικος της Αμερική και όσο να πεις νιώθει πιο ανασφαλής σε “ξένη” χώρα) απάντησε φοβισμένος “όχι έξω κάθομαι” οι τύποι το συνέχισαν πιέζοντας τον επίμονα να ορκιστεί λέγοντας του “ορκίσου τώρα ότι δεν έχεις σχέση με τις λούγγρες” κλπ κλπ το παιδί δεν ήθελε να ορκιστεί κάτι που δεν ισχύει και στη συνέχεια τον χαστούκισαν τον απομάκρυναν από τον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού περίπου 5-6 μέτρα και κάτι άρχισαν να του λένε αλλά το παιδί από την ένταση και το άγχος, σε συνδιασμό ότι δεν ξέρει και άπταιστα ελληνικά, δε συγκράτησε τίποτα απ’όσα άκουσε ή απλά ντράπηκε να μας πει τις προσβολές και τα αίσχη που μπορεί να άκουσε. Φεύγοντας τα φασιστόσκυλα του τράβηξαν και του έβγαλαν ένα σκουλαρίκι που είχε στο αυτί.

Εγώ και το παλικάρι ακούσαμε το συμβάν από το ίδιο το παιδί λίγα λεπτά μετά όταν βγήκαμε από το μαγαζί και φυσικά δεν είχαμε καταλάβει ότι γινόταν κάτι. Απ’ότι καταλάβαμε ο γύρω κόσμος (π.χ περιπτεράς και ένα μαγαζί με τρόφιμα) δεν ενεπλάκησαν καθόλου παρά μόνο όταν τελείωσε όλη η φάση, η γυναίκα που δούλευε στο μαγαζί έδωσε ένα ποτήρι νερό στο παιδί και τον βοήθησε να ηρεμήσει και ο περιπτεράς απλά ρώτησε αν είναι καλά. Εμείς οργιστήκαμε με τους τύπους και πήγαμε να πάρουμε πληροφορίες από τον περιπτερά μήπως βρούμε τους βρούμε αλλά αυτός μας είπε ελάχιστα και άχρηστα στοιχεία και τον προορισμό τους ότι πήγαιναν προς Βαλαωρίτου.
Αυτά τα κωλόπαιδα εκείνη τη μέρα έπρεπε να τις φάνε για τα καλά, να νιώσουν μειονεκτικά και ντροπιασμένα που φέρθηκαν με απάνθρωπη συμπεριφορά σε ένα μικρό παιδί. Οκ η βία δεν είναι σωστή τακτική λύσης αλλά όταν σημειώνονται τέτοια και άλλα πολύ χειρότερα περιστάτικα, όλοι οι τρόποι, όλες οι μέθοδοι μας είναι χρήσιμοι.

LGBT RIGHTS NOW.

129

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση