Δείτε αποσπάσματα από τις εισηγήσεις των τριών ομιλητών: του Δημήτρη Ψαρρά, του Κώστα Αρβανίτη και του Παναγιώτη Καλφαγιάννη
Το Σάββατο 27/9 στο Λόφο Κολωνού ξεκίνησε η 8η Αντιρατσιστική Γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» – δείτε φωτογραφίες με το φακό του left.gr από την πρώτη μέρα.
Φωτογραφίες-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας
Η κεντρική εκδήλωση του Σαββάτου είχε ως θέμα τα ΜΜΕ και τη σχέση τους με το φασισμό.
Οι ομιλητές ήσαν τρεις, ο Δημήτρης Ψαράς, δημοσιογράφος και συγγραφέας, ο Κώστας Αρβανίτης, δημοσιογράφος και διευθυντής «Στο Κόκκινο 105,5» και ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης που μίλησε εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ). Μπορείτε στα βίντεο που ακολουθούν να παρακολουθήσετε μικρά αποσπάσματα.
Η εισήγηση του Δημ. Ψαρρά:
Η εισήγηση του Κώστα Αρβανίτη:
Η εισήγηση του Παναγιώτη Καλφαγιάννη:
Μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:

– See more at: http://left.gr/news/mme-kai-fasismos-i-kentriki-ekdilosi-stin-8i-antiratsistiki-giorti-ston-kolono-vinteo#sthash.4Zmmrbis.2b97AZ0x.dpuf






