Μετρό Συντάγματος: Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι

Μετρό Συντάγματος: Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι

Screen Shot 2015-07-04 at 12.21.05 AM

Με αφορμή το σύνθημα αυτό, μια δήλωση της πρώην βουλευτίνας του Σύριζα Μαρίας Μπόλαρη:

Μετά τη λαοθάλασσα που κατέκλεισε το Σύνταγμα, σήμερα 3/7, φωνάζοντας πεισματικά ΟΧΙ , είναι κατανοητός ο πανικός του μπλοκ του Ναι. Του μπλοκ του ΣΕΒ, και όλων των εργοδοτών, του μπλοκ όλων των δανειστών, του μπλοκ της ΝΔ, του Πασοκ, του Ποταμιού. Ξεπερνά όμως κάθε όριο, η απόπειρα συκοφάντησης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα την τελευταία των στιγμών, της δημόσιας πολιτικής αντιπαράθεσης. Θυμίζω ότι υποτίθεται (γιατί δεν πιστεύω ότι θα το τηρήσουν), ότι αύριο, Σάββατο 4/7 και μεθαύριο την Κυριακή 5/7, δεν προβάλλονται ειδήσεις που προκαταλαμβάνουν τη ψήφο όσων προσέλθουν στις κάλπες. Ενημερώθηκα από πολλά τηλεφωνήματα συντροφισσών-ων, συναγωνιστών-τριων, φίλων, ότι πριν » κλείσει επίσημα η αυλαία», στην εκπομπή των κυρίων Καμπουράκη-Οικονομέα στο Μέγκα ο κ Μανώλης Κεφαλογιάννης ευρωβουλευτής της Ν.Δ, ισχυρίστηκε με περισσή πολιτική και κρητική περηφάνια ότι κατέχω ποσό καταθέσεων περίπου 550,000 και μάλιστα ότι αυτό είναι κατατεθειμένο στο εξωτερικό. Αναρωτιέμαι λοιπόν και εγώ πόσα παλιά δημοσιεύματα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και του σάιτ Dexiextrem συνεχίζει να διαβάζει και να αναπαράγει ο κ Κεφαλογιάννης. Μάλλον τα Non Paper της Ν.Δ, είναι εξαιρετικά πτωχά. Πάντως εγώ δηλώνω δημόσια ότι αν βρει στους λογαριασμούς του πόθεν έσχες μου για το 2014, το ποσό που ανέφερε και ότι αυτό βρίσκεται στο εξωτερικό, εγώ υπόσχομαι δημόσια ότι θα σταματήσω να κατεβαίνω σε διαδηλώσεις, να μοιράζω προκηρύξεις, να πουλάω εφημερίδα, και επίσης δηλώνω δημόσια, ότι επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου απέναντι στη συκοφαντία που εκστόμισε ο κύριος Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Ας δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, για τη νίκη του ΟΧΙ και να συνεχίσουμε με δυνατούς αγώνες και την επαύριο γιατί είναι σίγουρο ότι θα μας χρειαστούν.

Υ.Γ Κάλεσα στις 12:06 το κανάλι του Μέγκα, σε μια προσπάθεια να παρέμβω στα όσα είχαν ακουστεί. Έμαθα ότι είναι 12:06 και δεν «προβαίνουμε σε πολιτικές δηλώσεις» και μετά από μεγάλη επιμονή απέσπασα την υπόσχεση ότι κάποιος υπεύθυνος των ενημερωτικών εκπομπών θα με καλέσει. Η δήλωση που ανεβάζω στο Facebook γίνεται δύο ώρες μετά και ακόμα δεν έχω λάβει το οποιοδήποτε τηλεφώνημα.

28.330

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση