Δράσεις που θα κάνουμε για τους πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας την εβδομάδα 28/9-4/10

Δράσεις που θα κάνουμε για τους πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας την εβδομάδα 28/9-4/10

Screen Shot 2015-09-26 at 11.07.28 PMUpdate: H δράση θα γίνει κανονικά παρά το γεγονός ότι πάνω στην πλατεία Βικτωρίας δεν υπάρχουν πλέον πρόσφυγες.Βρίσκονται στα γύρω στενά κι έχουν πάντα ανάγκη από την αλληλεγγύη μας.

Σήμερα στη συνέλευση της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» αποφασίσαμε τις εξής δράσεις για αυτή την εβδομάδα:

Πακετάρουμε την Τρίτη και την Πέμπτη από τις 2 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ στο χώρο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών, στην οδό Άργους 145 στον Κολωνό. Για να συμμετέχουμε στο πακετάρισμα δηλώνουμε τη συμμετοχή μας στο inbox του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών.

Αυτές τις δύο μέρες συλλέγουμε στο σχολείο σκηνές, αδιάβροχα και κουβέρτες για τους πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας και ανδρικά παπούτσια νουμερο 42-43 για την Κω.

Το Σάββατο 3/10 δίνουμε ραντεβού στις 12 μ. στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, φορτώνουμε τα αυτοκίνητα μας και πηγαίνουμε στην πλατεία Βικτωρίας για να μοιράσουμε τα πράγματα στους πρόσφυγες.

Eπίσης, μοιράζουμε, στους κατοίκους της πλατείας Βικτωρίας, κείμενο αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και άμεσων αιτημάτων για τη στέγαση και την αξιοπρεπή διαβίωση των προσφύγων.

Επικοινωνία: Έλενα 6974486368  [email protected]

Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

φωτο Epoca Libera

7.860

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση