Όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων-Έξω οι φασίστες από τις γειτονίες μας

Όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων-Έξω οι φασίστες από τις γειτονίες μας

Screenshot_1Ανακοίνωση της ΛΑΕ Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Όχι στις πολιτικές εξαθλίωσης διαρκείας για όλους μας.

Η κυ­βέρ­νη­ση ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ-ΑΝΕΛΛ συ­νε­χί­ζει επά­ξια σε όλα τις ίδιες πο­λι­τι­κές με αυτές των προη­γού­με­νων μνη­μο­νια­κών κυ­βερ­νή­σε­ων. Η κυ­βέρ­νη­ση ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ-ΑΝΕΛΛ από τη μια φτω­χο­ποιεί, εξα­θλιώ­νει, στέλ­νει στην ανερ­γία και ετοι­μά­ζει νέα φο­ρο­λε­η­λα­σία για το λαό, τους ερ­γα­ζό­με­νους και τη νε­ο­λαία, ενώ για τους πρό­σφυ­γες ετοι­μά­ζει στρα­τό­πε­δα συ­γκέ­ντρω­σης.

Στρα­τό­πε­δα συ­γκέ­ντρω­σης για ένα προ­σφυ­γι­κό κύμα που οι ιμπε­ρια­λι­στι­κοί πό­λε­μοι, που κά­νουν οι σύμ­μα­χοι της Ελ­λά­δας στην πε­ριο­χή της Μέσης Ανα­το­λής, δη­μιούρ­γη­σαν. Ένα τέ­τοιο στρα­τό­πε­δο συ­γκέ­ντρω­σης ετοι­μά­ζει η κυ­βέρ­νη­ση στην πε­ριο­χή του Σχι­στού, πιστή στη θέ­λη­ση και τις προ­τρο­πές της Ευ­ρω­παϊ­κής  Ένω­σης.

Μέσα σε αυτή την κα­τά­στα­ση εμ­φα­νί­στη­καν και οι πε­ρί­φη­μες επι­τρο­πές κα­τοί­κων Πει­ραιώς, επι­τρο­πές ορ­γα­νω­μέ­νες, υπο­στη­ρι­ζό­με­νες και κα­θο­δη­γού­με­νες απευ­θεί­ας από τους νε­ο­να­ζί της Χρυ­σής Αυγής. Είναι εντυ­πω­σια­κό πως αυτές οι επι­τρο­πές κα­τοί­κων δεν βρή­καν τί­πο­τα να πούνε για όλα όσα τόσο καιρό υπο­βαθ­μί­ζουν την πε­ριο­χή μας και μόνο τώρα εμ­φα­νί­στη­καν για να κραυ­γά­σουν και να χύ­σουν το φα­σι­στι­κό και ρα­τσι­στι­κό τους μίσος.

Ακόμα πε­ρισ­σό­τε­ρο είναι αδια­νό­η­το οι δο­λο­φό­νοι του Παύ­λου Φύσσα, οι νε­ο­να­ζί δο­λο­φό­νοι της Χ.Α., οι οποί­οι θα έπρε­πε να βρί­σκο­νται στη φυ­λα­κή να αλω­νί­ζουν και να προ­κα­λούν με τέ­τοιες ρα­τσι­στι­κές και προ­κλη­τι­κές εκ­δη­λώ­σεις.

Κα­λού­με το λαό του Κε­ρα­τσι­νί­ου και της Δρα­πε­τσώ­νας να μην τσι­μπή­σει και να μην πα­ρα­συρ­θεί στα φα­σι­στι­κά κε­λεύ­σμα­τα της Χ.Α. Κα­λού­με τον κόσμο των γει­το­νιών του Πει­ραιά που ξέ­ρουν πολύ καλά από προ­σφυ­γιά και με­τα­νά­στευ­ση να δεί­ξουν έμπρα­κτα την αλ­λη­λεγ­γύη τους στους  πρό­σφυ­γες  και να αγω­νι­στούν ενά­ντια στο φα­σι­σμό και τους πο­λέ­μους που θρέ­φουν και γεν­νούν το ρα­τσι­σμό και την προ­σφυ­γιά. Να αγω­νι­στού­με όλοι μαζί ενά­ντια στις πο­λι­τι­κές των κυ­βερ­νή­σε­ων και της Ευ­ρω­παϊ­κής Ένω­σης που θέ­λουν στρα­τό­πε­δα συ­γκέ­ντρω­σης για τους πρό­σφυ­γες και εξα­θλί­ω­ση διαρ­κεί­ας για όλους μας.

Πηγή: rproject.gr

 

113

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση