Bullying στο bullying με θέατρο…

Bullying στο bullying με θέατρο…

Screen Shot 2016-11-05 at 12.47.37 PMΗ κωμωδία των Θεόδωρου Κανδηλιώτη και Κατερίνας Τσατσαράγκου «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι» ανεβαίνει και φέτος, για δεύτερη χρονιά, στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Άνεσις.

Μια παράσταση – έμπνευση για τα διαχρονικά θέματα της σχολικής βίας και του ρατσισμού, που διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους πως κάθε είδους εκφοβισμός, μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Ένα νεαρό αγόρι που δέχεται συνεχώς bullying (εκφοβισμό), βρίσκει την ημέρα των γενεθλίων του ανάμεσα στα δώρα, ένα μαγικό αντικείμενο με το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει μια οποιαδήποτε επιθυμία. Με τη βοήθεια των Οδηγιών Χρήσης που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία εύχεται «να γινόμασταν όλοι οι άνθρωποι ίδιοι», πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα υπάρχει πια κανένας λόγος για διαχωρισμούς, διαφωνίες και διχασμό. Το μόνο που καταφέρνει όμως είναι σε ΟΛΟ τον πλανήτη οι άνθρωποι να γίνουν Oλότελα Oλόιδιοι. Και μέσω της ανατρεπτικής πλοκής, των σουρεαλιστικών χαρακτήρων και των ξεκαρδιστικών διαλόγων, μαθαίνουμε ότι τα προβλήματα που οφείλονται στην ποικιλομορφία, δεν λύνονται με την εξάλειψη της διαφορετικότητας, αλλά με το σεβασμό σ’ αυτήν.

Σκηνοθεσία: Θεόδωρος Κανδηλιώτης, Μουσική: Γιώργος Αναστασόπουλος, Σκηνικά-Κοστούμια: Χρύσα Δαπόντε, Χορογραφίες: Βαγγέλης Πιτσιλός.

Παίζουν: Σύλβια Δελικούρα, Κατερίνα Τσάβαλου, Έλενα Ασημακοπούλου, Ολυμπία Σκορδίλη, Ερνέστος Βουτσίνος και ο Θεόδωρος Κανδηλιώτης

Το ομότιτλο τραγούδι ερμηνεύει η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Η παράσταση «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι» ανεβαίνει στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Άνεσις (Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι, 210-7488881-2), κάθε Κυριακή στις 12.00.

Πηγή:http://www.unblock.gr

111

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση