Συμβουλή προς Άννα Διαμαντοπούλου: Να διαβάζεις τι γράφεις πριν το αναρτήσεις

Συμβουλή προς Άννα Διαμαντοπούλου: Να διαβάζεις τι γράφεις πριν το αναρτήσεις

Picture1

Είναι αλήθεια ότι όταν βρίσκεσαι σε μια ξένη χώρα χωρίς χαρτιά χωρίς λεφτά διότι έχεις χάσει την τσάντα σου δεν είναι μια ευχάριστη στιγμή. Αντιθέτως είναι μια κατάσταση που προκαλεί ανασφάλεια.

 Στην περίπτωση όμως της Άννας Διαμαντοπούλου η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook μας ενημέρωσε ότι έχασε μέσα στο Μετρό του Βερολίνου την τσάντα της με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς χρήματα, χωρις χαρτιά και χωρίς γυαλιά μόνη και έρημη ο βαθμός δυσκολίας αυξήθηκε λίγο.

Η πρώην υπουργός στην ανάρτηση της αναφέρει επίσης εκτός από την ατυχία είχε να χάσει την τσάντα της αναγκάστηκε να βρίσκεται μέσα σε ένα βαγόνι τρένου με όλες τις φυλές του κόσμου. Με λίγα λόγια σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση της η Άννα Διαμαντοπούλου «δυσκολεύτηκε» να συνυπάρξει με τις υπόλοιπες φυλές. Τρόμαξε; Ίσως .

Αυτό όμως που τρομάζει εμάς που δεν βρεθήκαμε στην θέση της είναι ότι πρόκειται για ένα δημόσιο πρόσωπο που όταν αναφέρεται σε θέματα τόσο ευαίσθητα πρέπει να κάνει και μια δεύτερη ανάγνωση γιατί το νόημα της ανάρτησής της είναι ξεκάθαρα ρατσιστικό αν και η ίδια δεν έχει στο παρελθόν δείξει τέτοια δείγματα.

Και κάτι βασικό. Η δικιά της η φυλή δεν υπερτερεί σε τίποτα από όλες τις άλλες.

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε μόνη της την περιπέτειά της με την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

Είμαι για τρεις μέρες καλεσμένη στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία του Βερολίνου. Χθες το απόγευμα στο Μέτρο από το αεροδρόμιο στην πόλη έχασα την τσάντα μου… όσοι το ζήσανε ξέρουν το αίσθημα… χωρίς χαρτιά χωρίς ένα ευρώ χωρίς γυαλιά μέσα σε ένα βαγόνι με όλες τις φυλές του πλανήτη γύρω σου… Θέλω να ευχαριστήσω το Γιάννη Ξύδα από το Ελληνικό προξενείο που έφτασε επί τόπου με τόση ευγένεια και προθυμία και με έβγαλε από το αδιέξοδο. Κατάλαβα δε πως αυτό είναι πια μέρος της ζωής του αφού πολύ συχνά αντιμετωπίζει παρόμοια περιστατικά. Αυτή η συμπεριφορά του δημοσίου λειτουργού που δεν κοιτά ωράριο που δεν εκδικείται για όσα ο ίδιος περνά που δίνει πρόθυμα και ανθρώπινα τη βοήθειά του ..μας δίνει Ελπίδα. Γιάννη σ ευχαριστώ πολύ… όπως βεβαίως και τον Πρέσβυ κ. Δασκαρόλη για το άμεσο ενδιαφέρον του. Και βέβαια… Αθηνά Πανούτσου άμεση παρέμβαση και στη Γερμανία.

Πηγή:http://www.koutipandoras.gr
1.332

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση