Αυτοκίνητο χτύπησε αντιφασίστες διαδηλωτές στο #Charlottesville (Video)

Αυτοκίνητο χτύπησε αντιφασίστες διαδηλωτές στο #Charlottesville (Video)

Screen Shot 2017-08-13 at 8.43.38 AMΙδιαίτερα σκληρές εικόνες από την επίθεση που πραγματοποίησε άγνωστος με αυτοκίνητο εναντίον διαδηλωτών στο Charlottesville κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επίθεση πραγματοποιήθηκε εναντίον πολιτών που διαδήλωναν ενάντια στη συγκέντρωση του ακροδεξιού κινήματος Alt-Right, της Κού Κλουξ Κλαν και άλλων νεοναζιστικών ομάδων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια γυναίκα 42 ετών.

Οι αρχές είχαν θέσει την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Το προηγούμενο βράδυ 500 νεοναζί διαδηλωτές είχαν πραγματοποιήσει πορείες με πυρσούς, στα πρότυπα των μεγάλων χιτλερικών συγκεντρώσεων στη Νυρεμβέργη.

Oι φασίστες και ρατσιστές διαδηλωτές, οι οποίοι στις εκλογές είχαν στηρίξει μαζικά τον Τραμπ, διαμαρτύρονταν για την αφαίρεση συμβόλων του αμερικανικού εμφυλίου και κυρίως ενός αγάλματος του στρατηγού Robert E Lee, από τις τις Συνομόσπονδες Πολιτείες της Αμερικής – τις 11 πολιτείες που διατηρούσαν το καθεστώς δουλείας.

Ένας από τους διοργανωτές της φασιστικής εκδήλωσης, o Μάθιου Χέιμπαχ, είχε υποστηρίξει στο λογαριασμό του στο Facebook ότι η Χρυσή Αυγή είχε στείλει επιστολή υποστήριξης για να διαβαστεί από τους διοργανωτές. Υπενθυμίζεται ότι η Κου Κλουξ Κλαν, που συμμετείχε στη διοργάνωση, πραγματοποιούσε επιθέσεις εναντίον Ελλήνων μεταναστών.

matthew john heimbach

Πηγή: http://info-war.gr

1.137

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση