Αποδοκίμασαν τον Κασιδιάρη στον Μελιγαλά – Απειλές σε πολίτη (video)

Αποδοκίμασαν τον Κασιδιάρη στον Μελιγαλά – Απειλές σε πολίτη (video)

1Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο μνημόσυνο της Πηγάδας για μια ακόμα χρονιά αποτέλεσε αιτία για εντάσεις και μικροεπεισόδια.

Η ισχυρή αστυνομική παρουσία δεν άφησε την κατάσταση να εκτραπεί, αλλά είναι φανερό οτι υπάρχει πλέον ένταση στις σχέσεις μεταξύ όσων κινούνται στον ακροδεξιό χώρο.

Στην κυρίως εκδήλωση τα πράγματα ήταν ήσυχα λόγω και της ισχυρής  παρουσίας αστυνομικών δυνάμεων. Παρέστησαν δεκάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής, ο ευρωβουλευτής της Λάμπρος Φουντούλης και ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωποι εθνικιστικών οργανώσεων και τοπικών συλλόγων, καθώς και συγγενείς των θυμάτων.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, όταν κατέθεσε στεφάνι ο Ηλ. Κασιδιάρης κάποιος πολίτης τον έβρισε. Εκείνος απάντησε, και μαζί με μέλη της Χρυσής Αυγής τον περίμεναν έπειτα με όχι και τόσο φιλικές διαθέσεις. Χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών που φυγάδευσαν  τον πολίτη από την πίσω πλευρά μέχρι το αυτοκίνητό του, για να μη συναντηθεί με τους θυμωμένους Χρυσαυγίτες.

Το επεισόδιο αυτό μπορεί να έληξε στο σημείο, αλλά σύμφωνα με καταγγελίες σημειώθηκε άλλο έξω από καφέ στο Μελιγαλά, όπου υπήρξε ένταση, αλλά με την παρέμβαση ψυχρεμοτέρων δεν δόθηκε  συνέχεια.

Πηγή: https://jailgoldendawn.com

5.947

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση