Η εισαγγελέας ρώτησε τον Μάριο τι θα κάνει όταν τελεώσει με όλο αυτό: Ένα παιδί απάντησε

Η εισαγγελέας ρώτησε τον Μάριο τι θα κάνει όταν τελεώσει με όλο αυτό: Ένα παιδί απάντησε

1Είδα την φωτογραφία του Μάριου Ζέρβα στον τοίχο της Peggy Dimitrakopoulou και σκέφτομαι ότι σε αυτό το παλικάρι, δάσκαλο κολύμβησης, στέρησαν εφτά χρόνια από τη ζωή του επειδή συμμετείχε σε πορεία, επειδή έχει μαλλιά ράστα, επειδή είχε σκουφάκι κολύμβησης, μαύρο ύφασμα και σαμπουάν…

Από τη φυλακή έγραψε: «Κάποιος να στείλει την αγάπη μου και δυο μπουρμπουλήθρες στα παιδάκια μου στο κολυμβητήριο. Θα είναι ίσως το πιο δύσκολο απ’ όλα να τους εξηγήσω τι συνέβη. Να συνεχίσουν να χτυπάνε πάντα δυνατά τα ποδαράκια τους για να ξεφύγουν απ’ αυτούς που δεν φροντίζουν για ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτά»
.
Στην απολογία του είπε: «Εγώ θα κατεβαίνω στις πορείες, αγαπάω την κοινωνία, αγαπάω τον άνθρωπο. Δεν θα σταματήσω να κατεβαίνω στις πορείες επειδή φοβήθηκα, δε θα με νικήσει ο φόβος. Αγαπάω τον άνθρωπο και την ελευθερία. Αυτό προσφέρω μέσα απ’ το νερό με την κολύμβηση. Ελευθερία. Αυτό μου στέρησαν. Έριξαν μαύρο στη ζωή μου στερώντας μου αυτό που προσφέρω εγώ στο νερό, την ελευθερία».

Αυτό και καλημέρα… γιατί οι Μάριοι αυτού του κόσμου με τη βαθιά ψυχή και τη μεγάλη καρδιά και τα όνειρα κάνουν τις μέρες μας όχι απλά καλές αλλά φωτεινές… !!!

Να γελάς πάντα, Μάριε από εδώ και στο εξής !!!

Γράφει για τον Μάριο η Νάνσυ Πανταζή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/koinonia/i-eisaggeleas-rotise-ton-mario-ti-tha-kanei-otan-teleosei-me-olo-ayto-ena-paidi#ixzz4tx8HCtzl
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

54

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση