9χρονο παιδί από τη Συρία, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη ΒΙΑΛ της Χίου

9χρονο παιδί από τη Συρία, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη ΒΙΑΛ της Χίου

Screen Shot 2017-12-04 at 6.55.07 AMΤο περιστατικό έγινε έγκαιρα αντιληπτό και αποφεύχθηκε το μοιραίο.

ΒΙΑΛ Χίου. Ένα από τα κολαστήρια που έχουν φυτευτεί σε διάφορα νησιά του Αιγαίου, προκειμένου να “προστατεύσουν” την Ελλάδα και την Ευρώπη από το κύμα προσφύγων που οι ίδιοι δημιουργούν και τα οποία περιγράφονται ως “Κέντρα Φιλοξενίας”.

Η ΒΙΑΛ, απασχολεί συχνά την ειδησεογραφία, για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν. Τελευταία, είχε έρθει στην επικαιρότητα, για τα δεντρόσπιτα που αναγκάστηκαν να στήσουν οι πρόσφυγες, ώστε να προστατευτούν από τη βροχή, αφού παραπάνω από 400 άτομα είχαν αφεθεί εκτεθειμένα.

Χτες, ανήλικος Σύριος, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του. Χρησιμοποιώντας το μανίκι της μπλούζας του, προσπάθησε να κρεμαστεί, αλλά το περιστατικό έγινε αντιληπτό από άλλους διαμένοντες. Το παιδί μεταφέρθηκε στο “Σκυλίτσειο” νοσοκομείο και το μοιραίο αποφεύχθηκε.

Όσο, η ελληνική κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση, συνεχίζουν να στοιβάζουν ανθρώπους στις αποθήκες ψυχών που ονομάζουν “κέντρα φιλοξενίας”, τέτοια περιστατικά θα πυκνώνουν. Και η ευθύνη της Ελλάδας πλέον δεν είναι τυπική, προσφέροντας βάσεις για την καταστροφή των χωρών από όπου έρχονται πρόσφυγες, αλλά και ουσιαστική αφού εξοπλίζουμε χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, με τη συμφωνία του Πάνου Καμμένου να μην έχει ακυρωθεί ακόμα επίσημα.

Πηγή: http://spasmenoparathyro.me

377

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση