Πάτρα: Στο… εδώλιο οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΠ επειδή δεν κόβουν το νερό στα νοικοκυριά!

Πάτρα: Στο… εδώλιο οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΠ επειδή δεν κόβουν το νερό στα νοικοκυριά!

Picture14

Στο δήμο μιλούν ανοικτά για «μετωπική» των κρατικών μηχανισμών στην φιλολαϊκή πολιτική…

Ανελέητο «πόλεμο» έχουν ανοίξει οι κρατικοί μηχανισμοί με τον δήμο και τις δημοτικές υπηρεσίες του, προχωρώντας με την κάθε «ευκαιρία» σε μετωπικές δια μέσω νομικών διαδικασιών.

Έτσι, μετά την κλήση που έκανε η Κτηματική Υπηρεσία στον δήμο και τον Κώστα Πελετίδη, επειδή πήγε να επιδιορθώσει τον δρόμο στην παραλιακή του Ρίου, αίσθηση προκαλεί το έγγραφο που έφτασε αυτή τη φορά στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ.

Το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ζητάει από την ΔΕΥΑΠ να ασκήσει πειθαρχική διαδικασία για τον προϊστάμενο της υπηρεσίας εκμετάλλευσης γιατί διέπραξε το «φοβερό» αδίκημα να μην προχωρήσει στην διακοπή του νερού για οφειλή 154 ευρώ!

Οι κρατικοί μηχανισμοί που διοικούνται φυσικά από την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία είχαν την απαίτηση από την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης της Πάτρας να κόψει το νερό σε νοικοκυριά της πόλης, επειδή δεν έχουν πληρώσει.

Αγνοώντας φυσικά ότι ένα μεγάλο ποσοστό των νοικοκυριών της Πάτρας χρωστάει αυτή τη στιγμή στην ΔΕΥΑΠ, εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας που χαρακτηρίζει πλέον την τοπική κοινωνία.

Η απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΠ Ανδρέα Παπανικήτα ήταν άμεση: «Δεν θα υπάρξει από μεριάς μας καμία πειθαρχική δίωξη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΠ επειδή υλοποίησαν αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής και δεν έκοψαν το νερό σε ανέργους, φτωχούς και εξαθλιωμένους». Πάντως, στον δήμο μιλούν πλέον για μετωπική των κρατικών μηχανισμών ενάντια στην φιλολαϊκή πολιτική που ακολουθεί η δημοτική αρχή…

Πηγή:https://www.patrasevents.gr

50

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση