Νέα απειλητική προειδοποίηση από την Κρυπτεία στη ΔΕΑ και την ΚΑΡ

Νέα απειλητική προειδοποίηση από την Κρυπτεία στη ΔΕΑ και την ΚΑΡ

Screenshot_2

Μετά τη δολοφονική ναζιστική επίθεση της «Κρυπτείας» στην Αφγανική Κοινότητα, είναι προφανές ότι δεν χωρά κανένας εφησυχασμός σε σχέση με τις απειλές του παρακλαδιού της Χρυσής Αυγής.

Εκ­φρά­ζου­με την αλη­λεγ­γύη μας στην Αφ­γα­νι­κή Κοι­νό­τη­τα και σε κάθε με­τα­νά­στη και πρό­σφυ­γα που αντι­με­τω­πί­ζει την εγκλη­μα­τι­κή τρο­μο­κρα­τία των νε­ο­να­ζί. Πρό­κει­ται για κλι­μά­κω­ση των εγκλη­μα­τι­κών ενερ­γειών της Κρυ­πτεί­ας, από με­μο­νω­μέ­νους με­τα­νά­στες τα βρά­δια, στις ίδιες τις συλ­λο­γι­κό­τη­τες και τις κοι­νό­τη­τές τους.

Με­ρι­κές μέρες πριν από αυτή την επί­θε­ση, η Κρυ­πτεία επα­νέ­λα­βε για δεύ­τε­ρη φορά τις απει­λές της και κατά της Διε­θνι­στι­κής Ερ­γα­τι­κής Αρι­στε­ράς και της Κί­νη­σης «Απε­λά­στε το Ρα­τσι­σμό», στα Γρα­φεία μας: Με τρυ­κά­κια που γρά­φουν «Σπάμε, Καίμε, Δέρ­νου­με! Με­τα­νά­στες! «Αλ­λη­λέγ­γυοι»! ΕΡ­ΧΟ­ΜΑ­ΣΤΕ» (βλ. φωτό) που πέ­τα­ξαν έξω από την εσω­τε­ρι­κή εί­σο­δο των γρα­φεί­ων μας, ανα­νέ­ω­σαν τις απει­λη­τι­κές προει­δο­ποι­ή­σεις που είχαν ξε­κι­νή­σει μe ανώ­νυ­μο τη­λε­φώ­νη­μα τον πε­ρα­σμέ­νο Δε­κέμ­βρη. Τότε είχαν απει­λή­σει ότι αν δεν στα­μα­τή­σου­με την «αντε­θνι­κή» δράση και την αλ­λη­λεγ­γύη προς τους «λα­θρο­με­τα­νά­στες» και τους πρό­σφυ­γες, θα ακο­λου­θή­σουν ένο­πλα χτυ­πή­μα­τα.

Η «Κρυ­πτεία», που ανέ­λα­βε επί­σης την επί­θε­ση στο σπίτι του μι­κρού Αμίρ, «πε­ρη­φα­νεύ­ε­ται» ότι βρί­σκε­ται πίσω από διά­φο­ρα νυ­χτε­ρι­νά χτυ­πή­μα­τα σε βάρος με­τα­να­στών. Μαζί με τα υπό­λοι­πα πα­ρα­κλά­δια της ΧΑ (Combat18/AME/Απέλ­λα, κ.λ.π.) διεκ­δι­κούν τα «πρω­τεία» των εγκλη­μα­τι­κών τρο­μο­κρα­τι­κών ενερ­γειών, από τις υπό­λοι­πες εγκλη­μα­τι­κές να­ζι­στο-ομά­δες.

Η ΔΕΑ και η Κί­νη­ση «Απε­λά­στε το Ρα­τσι­σμό» δεν τρο­μο­κρα­τού­μα­στε ούτε πρό­κει­ται να πε­ριο­ρί­σου­με την δράση αλ­λη­λεγ­γύ­ης προς τους με­τα­νά­στες και τους πρό­σφυ­γες και διεκ­δί­κη­σης ίσων δι­καιω­μά­των και κα­λύ­τε­ρης ζωής για όλους.

Το πρό­βλη­μα βρί­σκε­ται στις ευ­θύ­νες του Υπουρ­γεί­ου Δη­μό­σιας Τάξης και της κυ­βέρ­νη­σης τέ­τοιου εί­δους να­ζι­στι­κές συμ­μο­ρί­ες να αλω­νί­ζουν επί χρό­νια, απο­θρα­συ­μέ­νες από τις ρα­τσι­στι­κές πο­λι­τι­κές των πνιγ­μών, φυ­λα­κί­σε­ων, απε­λά­σε­ων και εγκλω­βι­σμού των προ­σφύ­γων της ΕΕ που εφαρ­μό­ζει η Ελ­λη­νι­κή κυ­βέρ­νη­ση. Η έξαρ­ση των να­ζι­στι­κών επι­θέ­σε­ων οφεί­λε­ται επί­σης στην ανα­ζω­πύ­ρω­ση του εθνι­κι­σμού με τα συλ­λα­λη­τή­ρια για το Μα­κε­δο­νι­κό και την όξυν­ση του Ελ­λη­νο­τουρ­κι­κού αντα­γω­νι­σμού του τε­λευ­ταί­ου δια­στή­μα­τος.

Απέ­να­ντι στους φα­σί­στες και τις πο­λι­τι­κές που τους θρέ­φουν, απα­ντά­με με τον κοινό αγώνα ντό­πιων προ­σφύ­γων και με­τα­να­στών για μια ζωή χωρίς φα­σι­σμό, ρα­τσι­σμό, πό­λε­μο και φτώ­χεια. Μετά τα με­γά­λα συλ­λα­λη­τή­ρια της 17 Μάρτη, συ­νε­χί­ζου­με: Στη φυ­λα­κή η ΧΑ και όλα τα πα­ρα­κλά­δια της. Η φα­σι­στι­κή τρο­μο­κρα­τία δεν θα πε­ρά­σει!

Διε­θνι­στι­κή Ερ­γα­τι­κή Αρι­στε­ρά

Κί­νη­ση «Απε­λά­στε το Ρα­τσι­σμό»

466

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση