Ερωτηματολόγιο πίστης στον φασισμό

Ερωτηματολόγιο πίστης στον φασισμό

Σύμφωνα με το Ερωτηματολόγιο της «1ης Θεωρητικής Άσκησης Πυρήνων Υποδοχής», το οποίο περιέχεται στη δικογραφία στη Δίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, τα νέα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης καλούνται να αποδείξουν την πίστη τους στα όσα πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία στη Δίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και παρουσιάζει ο 902,gr, oι ερωτήσεις και οι πιθανές απαντήσεις είναι ενδεικτικές του ρατσιστικού, ναζιστικού και εγκληματικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Το μίσος της ΧΑ για τους Εβραίους, τους μετανάστες, τους Αλβανούς, η πίστη στα δικτατορικά καθεστώτα, αλλά και η «πολιτική δράση» (βλ. Τάγματα Εφόδου), αποκαλύπτονται μέσα από τις ερωτήσεις και τις πιθανές απαντήσεις που προτείνονται.

Για παράδειγμα, σε ερώτηση με θέμα «ποια πράξη θεωρείτε βαρύτερο ηθικό παράπτωμα» οι τρεις πιθανές απαντήσεις είναι: Διακίνηση ναρκωτικών, παιδεραστία και φυλετική μίξη, με τη διευκρίνηση «γάμος λευκής – μαύρου»!

Ακόμα, σε ερώτηση διατυπωμένη ως εξής: «γνωστοί από τη γειτονιά, σου λένε πως έχουν πρόβλημα με λαθρομετανάστες και σου ζητούν να τους στηρίξεις μαζί με παιδιά από τα γραφεία. Τι κάνεις;», οι πιθανές απαντήσεις είναι: «Τους λες να καθαρίσουν μόνοι τους και πως δεν είμαστε μπράβοι», «Πιάνεις ιδιαιτέρως έναν εκ των εκπαιδευτών και του ζητάς να έρθει στην περιοχή σου με ομάδα συναγωνιστών να λύσουν το ζήτημα», «Συγκεντρώνεις ομάδα από συναγωνιστές με τους οποίους διατηρείς πιο στενή σχέση και αναλαμβάνεις δράση χωρίς να ενημερώσεις κάποιον ανώτερο», «Άλλο». «Δράση», δηλαδή Τάγματα Εφόδου της ΧΑ και «αρχή του αρχηγού», καθώς η δράση πρέπει να υπόκειται σε εντολές «άνωθεν», ιεραρχία.

Φυσικά στις ερωτήσεις στους πυρήνες υποδοχής, «εξετάζεται» η άποψη του νέου μέλους για το «που ανήκουν φυλετικά οι Αλβανοί», καθώς και για το «ποια από τις δυο στρατιωτικές περιόδους διακυβερνήσεως (Μεταξά ή Παπαδόπουλου) προσέφερε περισσότερο στην Ελλάδα και γιατί;»!

Μια ματιά στο εν λόγω ερωτηματολόγιο – εξεταστήριο του πόσο ναζί είναι ένας αιτούμενος στους πυρήνες υποδοχής της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, είναι αρκετή. Τα συμπεράσματα δικά σας.Πηγή:https://www.thepressproject.gr

 

 

53

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση