Rage Against The Machine εναντίον Νάιτζελ Φάρατζ

Rage Against The Machine εναντίον Νάιτζελ Φάρατζ

«Σταμάτα να χρησιμοποιείς το logo μας, είμαστε εναντίον της Ακροδεξιάς» 

Οι Rage Against The Machine δεν έχουν κρύψει ποτέ τον αποτροπιασμό τους για την πάσης φύσεως ακροδεξιά ιδεολογία, όμως τώρα βάζουν κυριολεκτικά στο… στόχαστρο τον Νάιτζελ Φάρατζ. Ο Βρετανός ακροδεξιός πολιτικός έχει διαδικτυακή εκπομπή την οποία ονομάζει “Nigel Farage Against the Machine”.

Η μπάντα έστειλε στον Φάρατζ επιστολή με την οποία τον απειλεί για νομικές κυρώσεις σε περίπτωση που δεν σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομα της μπάντας, αλλά και το logo της.

«Όπως γνωρίζετε οι RATM έχουν δημοσίως εναντιωθεί σε οποιαδήποτε μορφή ακροδεξιάς ιδεολογίας εδώ και δεκαετίες. Η αντιμεταναστευτική σας ρητορική, η έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας και ο ρατσισμός και ξενοφοβία σας είναι το αντίθετο από αυτά που πρεσβεύουν οι RATM» αναφέρουν στην επιστολή τους.

«Η προσπάθειά σας να συνδεθείτε με τους Rage Against The Machine είναι πλήρως ακατάλληλη εκτός κι αν είναι μέρος κάποιου παράλογου σχεδίου εξαγνισμού. Όποιο κι αν είναι το κίνητρο σταματήστε. Σταματήστε να χρησιμοποιείται το όνομα και το logo των RATM και βρείτε άλλους στόχους. Σας προτείνουμε τον πρόεδρο Τραμπ» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Πηγή: http://www.efsyn.gr

 

70

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση