Δήμος Αθηναίων: Πολιτισμός είναι οι Λευκές Νύχτες αλλά όχι το δικαίωμα όλων των πολιτών στην αξιοπρέπεια και η στήριξή τους.

Δήμος Αθηναίων: Πολιτισμός είναι οι Λευκές Νύχτες αλλά όχι το δικαίωμα όλων των πολιτών στην αξιοπρέπεια και η στήριξή τους.

Ο Δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης, ο δήμαρχος των πουλόβερ στα δέντρα και της Ρόδας που δεν γύρισε ποτέ, αυτός ο χρήσιμος άχρηστος που έχει αφήσει την πόλη στην τύχη της, θέλει να πετάξει τις πιο ευάλωτες ομάδες πολιτών και όσους τις στηρίζουν στο περιθώριο.

Θέλει να τους κάνει αόρατους.

Από την 1η Αυγούστου, η Δημοτική Κοινότητα και το συνΑθηνά έχουν κόψει την παροχή νερού στην πλατεία Βαρβακείου Αγοράς, δυσκολεύοντας τα μαγειρέματα που πραγματοποιούν εκεί η Mano Aperta μαζί με την ομάδα Steps για περίπου 350 ανθρώπους, αχρηστεύοντας την τουαλέτα που λειτουργούσε στη δομή και καθιστώντας αδύνατη τη λειτουργία του κινητού πλυντηρίου όπου άστεγοι και άλλοι έρχονταν να πλύνουν τα ρούχα τους.

Ο κ. Καμίνης, η διορισμένη Αντιδήμαρχος της Κοινωνίας των Πολιτών κα Ζέπου και η διορισμένη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Στρατηγάκη μάς έχουν δώσει διορία μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου για την παύση των δράσεών μας στην πλατεία.

Ισχυρίζονται ότι θέλουν να διαθέσουν την δομή και την πλατεία σε δράσεις πιο πολιτισμικού χαρακτήρα.

Για τον Γιώργο Καμίνη πολιτισμός είναι οι Λευκές Νύχτες και οι εκθέσεις γλυπτών στον παρατημένο Εθνικό Κήπο αλλά όχι το δικαίωμα όλων των πολιτών στην αξιοπρέπεια και η στήριξή τους.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας στην ανάδειξη του θέματος και την άσκηση πίεσης μέσω κοινοποιήσεων, ώστε τα σχέδιά τους να μην περάσουν και οι πολύ σημαντικές δράσεις μας να συνεχιστούν χωρίς άλλα προβλήματα.

Ευχαριστούμε πολύ.

Πηγή:http://nostimonimar.gr

304

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση