Φασίστες στήνουν αυτοσχέδια εκκλησία σε κτίριο προς κατεδάφιση. Το ζουν πιστεύοντας ότι τους εξισλαμίζουν

Φασίστες στήνουν αυτοσχέδια εκκλησία σε κτίριο προς κατεδάφιση. Το ζουν πιστεύοντας ότι τους εξισλαμίζουν

Κυκλοφορεί μια ανάρτηση στο Facebook, η οποία έχει μαζέψει περίπου 3000 shares και η οποία λέει τα παρακάτω:

ΤΩΡΑ!! Η φασιστική Κυβέρνηση παράνομα Γκρεμίζει τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιερά οδός 114. Για να μην είναι μπροστά στο ισλαμικό τέμενος. Γκρεμίζουν Χριστιανικό Ναό για να γίνει το Τζαμί!
Ξεκινούν και επίσημα την Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας!
Η Οργή του Λαού συσσωρεύεται και θα ξεσπάσει!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η υπ’ αριθμόν Ε2011/2017 Αίτησις 150 ατόμων σχετικώς με τον Ναόν της Αγίας Τριάδος – Παναγίας Ελευθερώτριας εντός του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου επί της Ιεράς Οδού αρ. 114 (πλησίον του επιδίκου και επιδόξου τεμένους του ισλάμ) συζητηθείσα την 28/11/2017 ενώπιον του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας με εισηγήτρια την κ. Ουρανία Μαυρομιχάλη – Νικολαράκου και Πρόεδρο τον κ. Αντωνόπουλο, αυτήν την στιγμήν γκρεμίζεται ο Ιερός Ναός μας κατά παράβασιν των Θείων Νόμων, του ισχύοντος Συντάγματος, των διατάξεων του αντιρατσιστικού Νόμου και των σχετικών διεθνών διατάξεων.

Τόν λόγο αυτήν τη στιγμή έχει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Αικατερίνη Κ. Παντελίδου – Γεώργιος Ι. Χορτάτος – Λάμπρος Π. Σταθόπουλος
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.

Από εκεί ξεκίνησαν άρθρα σαν το παρακάτω:

Η “Στέγη Αστέγων” του Βοτανικού, είναι μια σελίδα που ξέμεινε από παλιότερη κίνηση “ακομμάτιστων” και “ανένταχτων” πολιτών, που στηρίχθηκε από τη Χρυσή Αυγή, με στόχο να αποτραπεί η ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε:

Η Χρυσή Αυγή είχε προλάβει να δηλώσει τη στήριξή της στην κατάληψη με συγκέντρωση που πραγματοποίησε έξω από τον χώρο του Βοτανικού στις 22 Οκτωβρίου, όπου ο υπόδικος Ν. Μιχαλολιάκος διεμήνυσε ότι το κόμμα του θα αντισταθεί «εντός και εκτός της Βουλής» στην ανέγερση τεμένους, καθώς και με ψήφισμα της Εθνικής Αυγής στο Περιφερειακό Συμβούλιο για συμπαράσταση στη «Στέγη Αστέγων».

Τα ξημερώματα της 4ης Νοεμβρίου, οι αστυνομικές δυνάμεις εισβάλλουν στη «Στέγη Αστέγων», όπου δεν βρέθηκε ούτε ένας άστεγος, και οι προσαγωγές των δεκαπέντε ατόμων –που πιάστηκαν στον ύπνο– μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Από αυτούς, οι δέκα είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για σειρά αδικημάτων: μαστροπεία, διακίνηση πλαστών δελτίων Σκρατς, διακεκριμένες κλοπές και απάτες, διακίνηση ναρκωτικών, απάτη και πλαστογραφία.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί και το υπόβαθρο των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση:

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα για τους συλληφθέντες, που ταυτοποιήθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία. Οι 10 από τους 15 ήταν σεσημασμένοι, έχοντας συλληφθεί στο παρελθόν και κατηγορηθεί για σειρά αδικημάτων. Ενας με το αδίκημα της μαστροπείας, άλλος με διακίνηση πλαστών δελτίων «σκρατς», άλλος με διακεκριμένες κλοπές και απάτες, άλλος με διακίνηση ναρκωτικών! Μάλιστα, ο φερόμενος ως επικεφαλής της κατάληψης έχει κατηγορηθεί για απάτη και πλαστογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες, που είχαν ξεκινήσει την κατάληψη στις 11 Ιουλίου 2016, είχαν τοποθετήσει σε σημείο του χώρου ένα σταυρό και ισχυρίζονταν πως επιχειρούσαν να διαμορφώσουν… χριστιανικό λατρευτικό χώρο. Είχαν κάνει μάλιστα και θυρανοίξια…

Οι καταληψίες έλεγαν πως είχαν δημιουργήσει Στέγη Αστέγων για Ελληνες, ενώ ήταν καθαρό πως η πράξη τους συνδεόταν με την αντίδραση στην κατασκευή τεμένους. Την κατάληψη είχε υποστηρίξει με συγκεντρώσεις η Χρυσή Αυγή, συγκεντρώσεις στις οποίες το βασικό αίτημα ήταν η μη ανέγερση του τζαμιού.

Αν ψάξει κανείς στο Google Maps, θα δει ότι στη διεύθυνση που αναφέρεται, δηλαδή στην “Ιερά Οδός 114”,  δεν υπάρχει κάποια εκκλησία, ενώ η μόνη εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας, βρίσκεται κάπου στην Κηφισιά.

Αυτό όμως που μάλλον αναφέρεται ως εκκλησία, είναι κάποιος αυτοσχέδιος ναός που πρέπει να είχαν φτιάξει οι συμμετέχοντες στη “Στέγη Αστέγων” μέσα σε ερειπωμένα κτίρια, όταν η “ακομμάτιστη κίνησή” τους, είχε ξεκινήσει. Παρακάτω υπάρχουν βιντεάκια από το συγκεκριμένο “ναό”, στον οποίο μάλιστα έγινε και λιτανεία:

Μάλιστα στην επίμαχη ανάρτηση, δεν υπάρχουν φωτογραφίες της “εκκλησίας”, ενώ ακόμα και τα ακροδεξιά site που αναπαρήγαγαν την είδηση δε δείχνουν κάποια εκκλησία. Εντύπωση προκαλεί τέλος πως η φωτογραφία στην ανάρτηση, είναι παλιότερη, αφού δείχνει άτομα με χειμερινή ενδυμασία.

Δε βαριέσαι, τα ψηφαλάκια να μαζευτούν.

Πηγή:https://spasmenoparathyro.me

2.017

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση