Απόπειρα ληστείας σε σπίτι Πακιστανών με δράστη κουκουλοφόρο Αστυνομικό και άλλα άτομα

Απόπειρα ληστείας σε σπίτι Πακιστανών με δράστη κουκουλοφόρο Αστυνομικό και άλλα άτομα

Μπροστά σε μια απόπειρα ληστείας και ίσως και εκβίασης και την οποία τα ΜΜΕ δυσκολεύονται να περιγράψουν ευκρινώς καθώς οι ρόλοι «καλού» και «κακού» δεν είναι εκείνοι τους οποίους αρέσκονται να αναπαράγουν, βρίσκεται σήμερα η ειδησεογραφία και η οποία όπως φαίνεται, θα απασχολήσει αρκετά την επικαιρότητα τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες…

Ο λόγος για την υπόθεση «άγριου ξυλοδαρμού» ενός αστυνομικού ο οποίος, τα ξημερώματα της Πέμπτης και κάτω από… «άγνωστες συνθήκες», φορώντας κουκούλα στο κεφάλι, βρέθηκε σε διαμέρισμα της οδού Γέμελου 23 στη Νίκαια στο οποίο κατοικούν Πακιστανοί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα πάντα ξεκίνησαν από την έντονη φασαρία που ακούστηκε από το διαμέρισμα κάτι που οδήγησε τους γείτονες να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Οι ίδιοι οι γείτονες ισχυρίζονται πως στο διαμέρισμα των αλλοδαπών μπήκαν συνολικά τέσσερα άτομα, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί αν και τα υπόλοιπα τρία ήταν αστυνομικοί, ωστόσο όλοι τους είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα, ενώ σαφώς αναφέρεται πως σκοπός τους δεν ήταν άλλος από το να αποσπάσουν από τους Πακιστανούς διάφορα είδη, κάτι και το οποίο κατάφεραν αρχικά κατάφεραν.

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, τα τρία άτομα κατάφεραν να φύγουν και παρέμεινε στο διαμέρισμα ο αστυνομικός, ο οποίος έφερε όπλο.

Τότε οι περίπου 10 Πακιστανοί τού επιτέθηκαν, τον ξυλοκόπησαν, τον έδεσαν, ενώ στο μεταξύ έφθασαν στο σημείο και οι αστυνομικοί που είχαν κληθεί από τους γείτονες.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.

Το προφίλ του δράστη αστυνομικού

Αστυφύλακας 34 ετών, εξαιρετικά σωματώδης, και σύμφωνα με τους συναδέλφους του, «πολύ αθλητικός και μάχιμος» (…) ο οποίος παλαιότερα υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙΑΣ και τώρα στην Yποδιεύθυνση Aντιμετώπισης Aθλητικής Bίας.

Ο ίδιος δίνει τη δική του… εκδοχή για το γεγονός, η οποία ωστόσο δεν δείχνει μην πείθει και ιδιαίτερα καθώς δεν ταιριάζει με τα όσα καταθέτουν οι γείτονες…

«Ήμουν στον δρόμο και ξαφνικά σημειώθηκε μια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών. Φώναξα »αστυνομία, αστυνομία» για να τους σταματήσω. Τότε δέχτηκα επίθεση με λοστούς και μαχαίρια. Στη συνέχεια με ξυλοκόπησαν άγρια και με μετέφεραν στο διαμέρισμα».

Ωστόσο, οι Πακιστανοί έχουν υποβάλει μήνυση σε βάρος του αστυνομικού για ληστεία.

Πηγή: https://www.write-in.gr

7.817

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση