Fake news η σημαία που κατέβηκε από Αλβανούς στην Κρήτη!

Fake news η σημαία που κατέβηκε από Αλβανούς στην Κρήτη!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Flashnews.gr, τα άτομα που κατέβασαν την σημαία στις Δαφνές Ηρακλείου δεν προέρχονται από την Αλβανία αλλά από τη Γαλλία

Τον γύρο της Ελλάδας έχει κάνει το περιστατικό με δύο άτομα, που φέρονταν να είναι Αλβανικής υπηκόοτητας, να κατεβάζουν μια ελληνική σημαία στο χωριό των Δαφνών Ηρακλείου.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr μέσω του βίντεο που δημοσιεύτηκε και φαίνεται ο αριθμός πινακίδας του οχήματος που ανήκει σε εταιρεία ενοικιαζόμενων – αποδεικνύεται πως τα άτομα που νοίκιασαν το όχημα δεν είναι αλβανικής υπηκόοτητας αλλά Γάλλοι.

Ωστόσο το γεγονός που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση και περισσότερα ερωτήματα είναι ότι τα άτομα που πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό αναχώρησαν ήδη από το Ηράκλειο καθώς πέταξαν χθες το βράδυ από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Σε μια περίοδο τεταμένη για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις, τέτοιου είδους δημοσιεύματα είναι τελείως «ανεύθυνα» και μπορούν να γίνουν και επικίνδυνα, δρομολογώντας απρόβλεπτες καταστάσεις.

πηγή:flashnews.gr

368

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση