Ρόδος: Αισχρή ανάρτηση – Στον εισαγγελέα ο υποψήφιος μετά τον σάλο για τη φοιτήτρια (video)

Ρόδος: Αισχρή ανάρτηση – Στον εισαγγελέα ο υποψήφιος μετά τον σάλο για τη φοιτήτρια (video)

Ο ένας από τους δολοφόνους είναι ανιψιός του περιφεριάρχη Νοτίου Αιγαίου. Εδώ ο κουμπάρος του περιφερειάρχη.

Στον Εισαγγελέα έχει οδηγηθεί ο υποψήφιος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Ρόδο, που φέρεται να προχώρησε σε εμετική ανάρτηση για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, ο υποψήφιος φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα, που μεταξύ άλλων πολλών, προχώρησαν σε εμετικές αναρτήσεις στο προφίλ της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υποψήφιος φαίνεται να ήταν υποψήφιος στην περιοχήΑρχάγγελοι, της Ρόδου, όπου και πήγαινε σχολείο ο ένας εκ των δραστών-πιο συγκεκριμένα ο21χρονος Έλληνας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ανάρτηση αίσχος από στέλεχος της ΝΔ για την άτυχη φοιτήτρια

«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν λένε ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο… που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. Κρίμα για την κατάληξη της... Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη, δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα το όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος»

Πηγή: https://neaselida.gr

11.378

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση