Αντιφασιστικός Συντονισμός: Πορεία το Σάββατο 16/3, συγκέντρωση στο Εφετείο την Παρασκευή 22/3

Αντιφασιστικός Συντονισμός: Πορεία το Σάββατο 16/3, συγκέντρωση στο Εφετείο την Παρασκευή 22/3

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

– ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΗ 2.00 ΜΜ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

– ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΗ 09.00 ΠΜ ΕΦΕΤΕΙΟ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού καλεί στις παρακάτω συγκεντρώσεις:

1. Το Σάββατο 16 Μάρτη στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Βικτωρίας στο ενωτικό κάλεσμα που απευθύνουν 11 συλλογικότητες του αντιρατσιστικού κινήματος, μεταναστευτικών και προσφυγικών συλλογικοτήτων, χώρων στέγασης και εργατικών σωματείων. Θα ακολουθήσει πορεία στην Βουλή και στα γραφεία της ΕΕ στην Βασιλίσσης Σοφίας.

2. Την Παρασκευή 22 Μάρτη στις 9 το πρωί στο Εφετείο(Λουκάρεως και Λ.Αλεξάνδρας) όπου αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο στην δίκη για την δολοφονία του Σαχζάτ Λουγκμάν.
Σε μια εποχή καπιταλιστικής κρίσης, ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και πολέμων, όπου η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, η ακροδεξιά και ο νεοναζισμός θεριεύουν, επιβάλλεται η δική μας ενωτική και μαχητική αντίσταση σε όλα τα επίπεδα.

Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των προσφύγων/μεταναστών και η αποφασιστική καταδίκη των χρυσαυγιτών δολοφόνων σε όλες τις δίκες αποτελούν για μας τις πιο άμεσες προτεραιότητες του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

77

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση