Οργή για τον ταξιτζή που πέταξε έξω από το ταξί την τραυματισμένη μετανάστρια (video)

Οργή για τον ταξιτζή που πέταξε έξω από το ταξί την τραυματισμένη μετανάστρια (video)

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μαρτυρία του οδηγού ταξί για τη γυναικοκτονία στο Ελληνικό.

Ο ταξιτζής, ο οποίος βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών κοντά για να παραλάβει άλλο πελάτη, είπε πως η τραυματισμένη γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει.

«Βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. ‘Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε’ είπε» σημείωσε ο ταξιτζής, περιγράφοντας πως δεν φαινόταν πολύ χτυπημένη.

«Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω ‘κυρία βγείτε έξω’. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. ‘Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με’ μου είπε» περιέγραψε ο ίδιος.

Οι αντιδράσεις αφορούν στο γεγονός ότι ο οδηγός ταξί αφηγείται ότι μόλις είδε την γυναίκα να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να του φωνάζει «με σκοτώνει»… εκείνος λέει σαστισμένος πως πήγε από την πίσω πόρτα και την έβγαλε έξω.

«Συγνώμη ο Ταξιτζής είδε γυναίκα με αίματα και την έβγαλε έξω να μην του λερώσει το ταξί;», «Ο ταξιτζής που κατέβασε από το αυτοκίνητό του την αιμόφυρτη γυναίκα που προσπαθούσε να σωθεί από τα πυρά του συντρόφου της, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, για να μην του λερώσει το αμάξι, είναι δυστυχώς όλη η Ελλάδα του σήμερα. Και του χθες… Χάσαμε την ανθρωπιά μας. Τέλος», «Το πιο συγκλονιστικό είναι ο απαθής και με ελαφρύ μειδίαμα τρόπος, με τον οποίο περιγράφει το περιστατικό ο ταξιτζής, τύπου «ε συμβαίνουν αυτά… άντε τώρα να το πλύνω…» είναι μερικά από τα σχόλια στο Twitter.

Πηγή: https://www.in.gr

3.156

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση