Καταγγελία από τον Kαραλή για ρατσιστική συμπεριφορά προπονητή

Καταγγελία από τον Kαραλή για ρατσιστική συμπεριφορά προπονητή

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο αθλητής του άλματος επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής που κατηγόρησε προπονητή για ρατσιστική συμπεριφορά.

Ο επικοντιστής Εμμανουήλ Καραλής, προχώρησε σε καταγγελία τον προπονητή Δημήτρη Κυτέα στον ΣΕΓΑΣ, για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί του.

Ο αθλητής μέσω του δικηγόρου του, έχει προχωρήσει σε καταγγελία στον ΣΕΓΑΣ, για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι του, από την πλευρά του Δημήτρη Κυτέα. Ο τελευταίος είναι σταθερά από τα κορυφαία ονόματα προπονητών στο επί κοντώ στην χώρα μας και είναι γνωστό πως είναι και προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη.

Η καταγγελία κάνει λόγο πως την περασμένη Τετάρτη 22 Μαϊου, ο Δημήτρης Κυτέας επιτέθηκε φραστικά με χαρακτηρισμούς, τόσο στον ίδιο, όσο και στους γονείς του, ενώ το επεισόδιο σημειώθηκε στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται τέτοιο περιστατικό, μιας και προ διετίας η μητέρα του αθλητή είχε καταθέσει ξανά υπόμνημα για ανάλογη συμπεριφορά του ίδιου προπονητή απέναντι στον γιο της. Επιπλέον σύμφωνα με τον Εμμανουήλ Καραλή, ο Δημήτρης Κυτέας μιλά σε τρίτους, με υποτιμητικά λόγια για το πρόσωπό του.

Πηγή: sport-fm.gr 

227

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση