Αναβλήθηκε η ανακοίνωση της απόφασης για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Αναβλήθηκε η ανακοίνωση της απόφασης για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Aντιγράφουμε από το προφίλ της Αλέκας Ζορμπαλά στο fabebook:

Θυμάμαι, όταν σε εκείνα τα πέτρινα χρόνια της τρομουστεριας, 2003 κ 2004, διώκετο ο Μιχάλης Κασίμης, αδελφός του δολοφονημένου Χρήστου, κατηγορούμενος για συμμετοχή στον ΕΛΑ κ στην 1η Μάη και είχε εισαχθεί επειγόντως και εκτάκτως στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα.
Ήμασταν στο στάδιο της κύριας ανάκρισης και δεν γινόταν να παρουσιασθεί στον ειδικό ανακριτή, στον οποίο και προσκομίσθηκαν όλα τα επίσημα έγγραφα του Νοσοκομείου σχετικά με την κατάστασή του.
Και ξαφνικά, ένα βραδάκι, εκεί, που καθόμασταν στο θάλαμο του ασθενούς για παρέα, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα απροειδοποίητα ο ειδικός ανακριτής Εφέτης κ.Ζερβομπεάκος..
Προφανώς για να διαπιστώσει την αλήθεια της ασθένειας.
Γιατί τα λέω;
Γιατί προφανώς και περιμένω αντίστοιχους δικαστικούς λειτουργούς και εισαγγελείς να ελέγξουν το κατά πόσο αληθεύει η ξαφνική εισαγωγή του συνηγόρου του Κορκονέα στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να αναβληθεί η έκδοση της απόφασης για τους δολοφόνους του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου για τις 29 Ιουλίου, όταν θα έχει εφαρμογή πλέον ο νέος Ποινικός Κώδικας, που προβλέπει ευνοικότερο πλαίσιο ποινών για όλα τα κακουργήματα.
Περιμένω να δω αν θα επιδείξουν αντίστοιχη ευαισθησία για την Αλήθεια..
Ή μήπως όχι, επειδή εδώ είναι τα «δικά μας παιδιά»;
Πάντως να ξέρουν όλοι
Δεν Ξεχνάμε!

697

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση