Στις 26 Ιουλίου ήμασταν και πάλι μπροστά από τις πρεσβείες της Γερμανίας και της Τουρκίας με τα πανό μας, τις κόκκινες σημαίες μας και τα αιτήματα μας. «Λευτεριά στους Musa Aşoğlu και Erdal Gökoğlu»

Στις 26 Ιουλίου ήμασταν και πάλι μπροστά από τις πρεσβείες της Γερμανίας και της Τουρκίας με τα πανό μας, τις κόκκινες σημαίες μας και τα αιτήματα μας. «Λευτεριά στους Musa Aşoğlu και Erdal Gökoğlu»

Πραγματοποιήσαμε την συνέντευξη Τύπου μας.

Στις 19 Ιουλίου, μια εβδομάδα πριν , όταν είχαμε πάει ξανά μπροστά από την πρεσβεία της Γερμανίας για να διαδηλώσουμε,  υποστήκαμε την βίαιη  επίθεση τη αστυνομίας. Τα δικαιώματά μας καταπατήθηκαν. Μας προσήγαγαν, μας βασάνισαν και μας παρεμπόδισαν  στην συνέντευξη Τύπου.

Πάρα την επίθεση της περασμένης εβδομάδας, εμείς επιμείναμε να πραγματοποιήσουμε συνέντευξη Τύπου. Την ίδια μέρα εκφράσαμε την διαμαρτυρία μας δένοντας τα χέρια μας στα δέντρα μπροστά από την πρεσβεία της Γερμανίας.

Μέσα σε αυτήν την 1η εβδομάδα, διαμαρτυρηθήκαμε ενάντια στην επίθεση του ελληνικού κράτους και του γερμανικού ιμπεριαλισμού. Επισκεφθήκαμε  όλους τους φορείς και τα ιδρύματα, για να τους ενημερώσουμε και με ανακοινώσεις και συνεντεύξεις Τύπου να ξεσκεπάσουμε την βίαιη αυτή επίθεση,. Εξηγήσαμε στον ελληνικό λαό πως δεν είμαστε εμείς οι επιτιθέμενοι, αλλά  ότι επιτιθέμενοι είναι η ελληνική αστυνομία και το γερμανικό κράτος.

Ως αποτέλεσμα του αγώνα μας και της στήριξης από τους Έλληνες συντρόφους μας, στις 26 Ιουλίου, είμασταν πάλι μπροστά από την πρεσβεία της Γερμανίας.

Πραγματοποιησαμε  την συνέντευξη Τύπου μας και διαδηλώσαμε χωρίς να αντιμετωπίσουμε κάποια παρεμπόδιση.

Η αστυνομία προσπάθησε με επιθέσεις, με προσαγωγές και με δικές εις βάρος μας, να μας υποχρεώσει να υποχωρήσουμε. Εμείς ούτε υποχωρήσαμε και ούτε υποχωρήσουμε. Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα μας στην συνέντευξη Τύπου. Υπερασπιστήκαμε τα δημοκρατικά δικαιώματα μας και νικήσαμε!

Είδαμε ότι, οι αδικημένοι που αντιστέκονται είναι πολύ δυνατότεροι από τους βασανιστές και πληρωμένους επιτιθέμενους. Αυτοί που έχουν δίκιο είναι οι  πιο δυνατοί απ’ αυτούς που αδικούν, απ’ αυτούς που συστρατεύονται με το άδικο.

Για άλλη μια φορά νίκησε η αντίσταση, εμείς νικήσαμε! Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

 Θα κερδίσουμε και την ελευθερία των κρατούμενων συντρόφων μας, της δικηγόρου μας Barkın Timtik, του Musa Aşoğlu και του Erdal Gökoğlu.

Κάτω ο ιμπεριαλισμός. Ζητώ ο αγώνας μας!

Θα μιλήσουμε με την αντίσταση!

Λαϊκό Μέτωπο Ελλάδας

30

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση