Αποφυλακίστηκε ο Κορκονέας

Αποφυλακίστηκε ο Κορκονέας

(Photo by ARIS MESSINIS / AFP)

Εκτός φυλακής βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, όπως μεταδίδει το τηλεοπτικός σταθμός ANT1.

Ο πρώην ειδικός φρουρός, ο οποίος έχει καταδικαστεί για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, αφέθηκε ελεύθερος νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, μετά από την απόφαση του Εφετείου, την Δευτέρα, σύμφωνα με την οποία, «έσπασαν» τα ισόβια με τα οποία είχε τιμωρηθεί πρωτοδίκως και, βάσει του νέου Ποινικού Κώδικα, του επιβλήθηκε ποινή καθείρξεως 13 ετών.

Συνυπολογίζοντας την ποινή που έχει εκτίσει ήδη και τα μεροκάματα που έκανε στις φυλακές, ο Κορκονέας απέκτησε μετά την απόφαση του Εφετείου δικαίωμα αποφυλάκισης. Τελικά ο πρώην ειδικός φρουρός, αποφυλακίστηκε δίχως να υποβάλλει σχετική αίτηση, καθώς έφτασε στις φυλακές που κρατείται το απόσπασμα της απόφασης του δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικηγόροι της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Νίκος Κωνσταντόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναμένεται να καταθέσουν αίτηση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την αναίρεση της απόφασης για τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Πηγή: newspost.gr

1.621

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση