Κρήτη: Ακυρώθηκε ο αγώνας λόγω του πανό για τους μετανάστες

Κρήτη: Ακυρώθηκε ο αγώνας λόγω του πανό για τους μετανάστες

Για ακόμα μία φορά διαιτητής στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Κρήτης αρνήθηκε να τελεστεί ο αγώνας εξαιτίας ενός πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο. Το πανό αναφερόταν στο δράμα που ζουν οι πρόσφυγες στη Μόρια και ο διαιτητής έκρινε πως το μήνυμά του παραβιάζει τον κανόνα «No Politica».

Το πανό ανάρτησαν φίλαθλοι της ομάδας του Τηγανίτη πριν από τον αγώνα με τον Κόροιβο στο γήπεδο των Αγίων Παρασκιών για την πρώτη αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣ Ηρακλείου. Οι φίλαθλοι αλλά και οι παίκτες της ομάδας αρνήθηκαν να κατεβάσουν το πανό και ο διαιτητής αρνήθηκε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας. 

Σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Τηγανίτη αναφέρεται:

Στο σημερινό αγώνα του ποδοσφαιρικού μας τμήματος απέναντι στον Κόροιβο για τη 1η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣ Ηρακλείου, η ομάδας μας πήρε θέση για τα τελευταία γεγονότα με τους νεκρούς στο σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Μόριας. Αναρτήσαμε πανό αλληλεγγύης προς τους μετανάστες και ο διαιτητής αρνήθηκε να ξεκινήσει το παιχνίδι εάν δεν κατέβαινε από την κερκίδα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του το πανό έχει περιεχόμενο που είναι ενάντια στον κανονισμό «No politica» στα γήπεδα.

Το πανό δεν το κατεβάσαμε ποτέ και το φύλλο αγώνα συμπληρώθηκε χωρίς να πραγματοποιηθεί επίσημα ο αγώνας.

Η αλληλεγγύη το όπλο μας.
ΥΓ η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει ήττα!

Πηγή: https://www.efsyn.gr

 

125

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση