Κλοτσιά στον ρατσισμό – Ο Μπαλοτέλι κλότσησε την μπάλα στην κερκίδα των ρατσιστών που μαϊμούδιζαν και απείλησε να φύγει από το γήπεδο

Κλοτσιά στον ρατσισμό – Ο Μπαλοτέλι κλότσησε την μπάλα στην κερκίδα των ρατσιστών που μαϊμούδιζαν και απείλησε να φύγει από το γήπεδο

Λένε πως από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Η αλήθεια όμως είναι πως ο Μάριο Μπαλοτέλι, που έχει αποκτήσει τη ρετσινιά του τρελού των γηπέδων, ποτέ δε δίστασε να τα βάλει με τους ρατσιστές στο γήπεδο.

Έτσι λοιπόν, όταν οι τιφόζι της Ελλάς Βερόνα έκαναν τον ήχο της μαϊμούς, για να τον πικάρουν για το χρώμα της επιδερμίδας του -ενώ στην πραγματικότητα έδειχναν το δικό τους επίπεδο ευφυΐας-, ο παίκτης της Μπρέσια δεν κάθισε να το υπομείνει με σταυρωμένα χέρια. Έπιασε την μπάλα με τα χέρια και την κλότσησε εκνευρισμένος προς το πέταλο με τους ρατσιστές οπαδούς, ενώ κινήθηκε προς τα αποδυτήρια, για να φύγει εκτός γηπέδου.

Αρχικά ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα, στη συνέχεια όμως την ακύρωσε και τον υποστήριξε πλήρως, μαζί με τους συμπαίκτες του, αλλά και τους αντίπαλους παίκτες της ομάδας της Βερόνα. Όλοι μαζί στάθηκαν στο πλευρό του, έστησαν τείχος στους ρατσιστές οπαδούς, και κατάφεραν τελικά να τον μεταπείσουν, ώστε να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο.

Πριν ξαναρχίσει ο αγώνας, διαβάστηκε από τα μεγάφωνα ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού. Ενώ στη συνέχεια της αναμέτρησης, ο Μάριο Μπαλοτέλι πέτυχε κι ένα πολύ όμορφο γκολ για την ομάδα του, μειώνοντας το σκορ σε 2-1. Το πιο ωραίο τέρμα όμως το σημείωσε κατά του ρατσισμού και δεν περιείχε μπάλα.

Πηγή: http://www.katiousa.gr

231

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση