Υπέβαλε παραίτηση από την Τεχνόπολη η Γκαγκάκη

Υπέβαλε παραίτηση από την Τεχνόπολη η Γκαγκάκη

Από το ρεπορτάζ του Protagon

Την παραίτησή της τόσο από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, όσο και της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης, υπέβαλε η Κατερίνα Γκαγκάκη, υπό το βάρος των αντιδράσεων που προκάλεσε ο σχολιασμός σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος φοιτήτριας του ΑΠΘ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στο πάνελ της οποίας μετείχε η κυρία Γκαγκάκη, παρά τη συγγνώμη που ζήτησε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο facebook.

Μένει πλέον να αποδειχθεί αν θα γίνει τελικά δεκτή. Από την πλευρά του , ο Γιώργος Λιάγκας, αφού προηγήθηκε η παρέμβαση του ΕΣΡ και η παραπομπή του παρουσιαστή στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, δήλωσε στην εκπομπή του απογοητευμένος από τους συναδέλφους και φίλους του που δεν τον στήριξαν σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή (δύσκολη βέβαια λόγω των χαχανητών με τα οποία δοκίμασε να σχολιάσει μία σεξουαλική επίθεση). «Εγώ ξέρεις τώρα… αυτές τις μέρες, μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα. Είναι σημαντικό αυτό», είπε, τονίζοντας πως μερικές φορές «το συγγνώμη πρέπει να γίνεται δεκτό […] ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές».

Οι χορηγοί πάντως, δείχνουν να έχουν άλλη γνώμη, καθώς κατά πληροφορίες ήδη δύο μεγάλες εταιρείες (η μία μάλιστα πολύ γνωστή πολυεθνική) ενημέρωσαν τη διοίκηση του ΣΚΑΪ ότι αποσύρουν τις διαφημίσεις των προϊόντων τους από την εκπομπή του κ. Λιάγκα.

 

2.559

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση