Νέα υπόθεση bullying σε σχολείο: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή που προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδελφή του

Νέα υπόθεση bullying σε σχολείο: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή που προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδελφή του

Μαθητής λυκείου στον Βύρωνα ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο σχολείο του από συμμαθητές και εξωσχολικούς, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδελφή του από το bullying που δεχόταν καθημερινά.

«Mε χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», λέει ο ίδιος, μιλώντας στο Star.

«Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώνουν», αναφέρει η αδερφή του θύματος που ήταν μπροστά στο περιστατικό. Όπως λένε τα δυο παιδιά, η κοπέλα προσπάθησε να βοηθήσει τον αδελφό της αλλά κάποιος την κράτησε και μάλιστα την χτύπησε στο κεφάλι.

Ο αδερφός της νεαρής προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που της έκαναν bullying, ζητώντας του να το σταματήσουν. Και τότε ξεκίνησε άγρια επίθεση.

«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλοτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλοτσιές». «Δεν ήξερα από που έτρωγα την κάθε μπουνιά και κλοτσιά ήταν τόσο γρήγορο αλλά και τόσο αργό από τον πόνο που είχα», υποστηρίζει ο 17χρονος μαθητής.

Οι καθηγητές μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό επενέβησαν για σταματήσουν την επίθεση. Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι γονείς του 17χρονου και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση.

Η μητέρα του θύματος εξήγησε πως το παιδί φέρει αιμάτωμα στο μάτι του από κόψιμο, το οποίο προέκυψε από άγνωστο αντικείμενο. Η οικογένεια έκανε μήνυση και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

πηγή:tvxs.gr

33

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση