Πώς να στηρίξετε τον «Άλλο Άνθρωπο» που ταΐζει ανθρώπους εν μέσω πανδημίας

Πώς να στηρίξετε τον «Άλλο Άνθρωπο» που ταΐζει ανθρώπους εν μέσω πανδημίας

της Νικολέττας Γεροντάκη

  Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι γεγονός πως η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Έχουν δημιουργηθεί πολλές ομάδες αλληλοβοήθειας, καθώς επίσης ειδικά σε αυτό-οργανωμένο επίπεδο, υπάρχουν κοινωνικές κουζίνες που στηρίζουν ευάλωτες ομάδες σε σχέση με βασικές ανάγκες όπως η τροφή.

  Η κοινωνική κουζίνα ο άλλος άνθρωπος χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις τωρινές συνθήκες με την επιδημία του Covid-19.  Από πάντα στηρίζει με όρους αλληλεγγύης και όχι φιλανθρωπίας, ανθρώπους που είναι ευάλωτοι και δεν έχουν τα ίδια προνόμια με εμάς.

  Αφού επικοινωνήσαμε με τον κύριο Πολυχρονόπουλο, ενημερώθηκαμε ότι

 •οι μεγαλύτερες ανάγκες αυτή τη στιγμή είναι:
λάδι, πελτες, μπολακια συσκευασίας, γάντια. Μπορείτε να τα παραδώσετε στη διεύθυνση της κοινωνικής κουζίνας: Μεγάλου Αλεξάνδρου 122, στον Κεραμεικό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

 •Επίσης οι γενικές ανάγκες που μπορείτε να κάνετε είτε παραγγελία από supermarket με κάρτα και να τη στείλετε τη διεύθυνση είτε να τα πάτε εσείς στην ίδια διεύθυνση είναι οι εξής: Ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, πελτές, pummaro, ελαιόλαδο, λαχανικά, φρούτα, γάλατα, καφέδες, ζάχαρη, χαρτοπετσέτες, ρολό κουζίνας, χλωρίνη, οινόπνευμα, γάντια, μπουκάλια νερού και τέλος μπολάκια συσκευασίας με καπάκι από Σοφοκλέους και Σωκρατους γωνία 6 ευρώ τα 100 τεμ (2105232182 Παναγιώτης).

 •Τέλος επισυνάπτουμε το τηλέφωνο επικοινωνίας του «Άλλου Ανθρώπου» καθώς και το τραπεζικό λογαριασμό για να μπορείτε να βοηθήσετε από το σπίτι σας. Είναι πολύ σημαντικό να μένουμε σπίτι αλλά ταυτόχρονα και να μένουμε και άνθρωποι. Για αυτό ας δείξουμε όλες/οι/@ αλληλεγγύη και ας στηρίξουμε τους ανθρώπους που δεν μένουν σπίτι, διότι στηρίζουν αυτούς που συχνά δεν έχουν καν κάποιο σπίτι να μείνουν ή δεν έχουν την ίδια οικονομική άνεση για να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά.

•Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6940882355 (Κωνσταντίνος).

Τραπεζικός λογαριασμός: 084/609402-35 και
IBAN GR7801100840000008460940235 Παναγουλα Πολυχρονοπουλου  του Μιχαηλ
SWIFT / BIC: ETHNGRAA.

8.875

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση