Το φτηνό χτεσινό show της χρυσής αυγής στον Κορυδαλλό δείχνει την κατάντια τους

Το φτηνό χτεσινό show της χρυσής αυγής στον Κορυδαλλό δείχνει την κατάντια τους

του Μάριου Αυγουστάτου

Η οργανωτική τους κατρακύλα συνεχίζεται ακάθεκτη. Μετά από την ανυπαρξία του τελευταίου διαστήματος (χέρι χέρι με τις εσωτερικές φαγωμάρες), το χτεσινό παρόλο που φαίνεται ότι ήταν προετοιμασμένο από καιρό ήταν αποτυχία.
Επιστράτευσαν και… ψεκασμένους παλαιοημερολογίτες (πολλοί απ’αυτούς είχαν βρεθεί έξω από την εκκλησία του προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα) για να εμφανίσουν καμιά 70ρια σύνολο, για να το παίξουν θύματα και να πουλήσουν χριστιανοταλιμπανοσύνη και ρατσισμό («μακάρι να έδειχνε τον ίδιο ζήλο η αστυνομία για εγκληματίες και λαθρο», λέει ο Παναγιώταρος στην κάμερα).
Έχουν τελειώσει πολιτικά μεν, ο ακροδεξιός εσμός σαφώς και παραμένει δε. Ένα ποσοστό του κόσμου, που ιστορικά όλες τις τελευταίες δεκαετίες ανήκε εκεί. Το οποίο έχει ενσωματωθεί κατ’αρχήν στην κυβερνητική δεξιά της ΝΔ και φυσικά στο Βελόπουλο. Με αυτό τον ακροδεξιό τόξο, κυβερνητικό και μη, έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς.
Για τη ΧΑ, μένει η απόφαση του δικαστηρίου, που σε συνδυασμό με την οργανωμένη δράση του αντιφασιστικού κινήματος, να τους στείλουν εκεί που τους αξίζει: βαθιά στη φυλακή και οριστικά στον σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας.

1.168

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση