Ακόμα 30 πρόσφυγες «εξαφανίστηκαν» από τη Σάμο

Ακόμα 30 πρόσφυγες «εξαφανίστηκαν» από τη Σάμο

Απτόητη συνεχίζει τις παράνομες απελάσεις προσφύγων και μεταναστών η ελληνική κυβέρνηση, παρά τις πρόσφατες  αποκαλύψεις της «Εφ.Συν.», για την επικίνδυνη και παράνομη μέθοδο της απέλασης με liferaft που εφαρμόζει.

Για νέο περιστατικό άφιξης προσφύγων στη Σάμο, οι οποίοι και αυτοί στη συνέχεια «εξαφανίστηκαν» κάνει λόγο μεγάλος αριθμός κατοίκων του οικισμού Δρακαίων, που είδαν με τα μάτια τους το πρωί της Τρίτης, να αποβιβάζονται περίπου 30 πρόσφυγες σε απόκρημνη ακτή της περιοχής.

Περιστατικό όμως που αρνείται να επιβεβαιώσει το λιμεναρχείο και οι άλλες αρχές του νησιού, οι οποίες βέβαια το αποσιώπησαν και δεν προχώρησαν σε καμία σχετική καταγραφή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, η ομάδα προσφύγων κατέφθασε στο χωριό και στη συνέχεια όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχόλια σχετικής ανάρτησης, μια κοπέλα ζήτησε από κατοίκους του χωριού να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Στη συνέχεια στο χωριό κατέφθασε ένα όχημα του λιμενικού 4χ4 και τους μάζεψε έξω από το χωριό όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων παραλήφθησαν από κλούβα της αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα στη Σάμο ήταν και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης!

Πηγή: efsyn.gr

Υπογράψτε την καμπάνια.
Όχι στις πολιτικές εξόντωσης
Κλείστε τα στρατόπεδα – φυλακές!

https://www.change.org/na_kleisoun_ta_stratopeda_fylakes

93

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση