Ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ άφησε παραπληγικό άντρα να πεθάνει

Ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ άφησε παραπληγικό άντρα να πεθάνει

Ο Michael Hickson, σύζυγος της Μελίσα και πατέρας πέντε παιδιών, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, πέθανε σε ηλικία 46 ετών την Πέμπτη 11 Ιουνίου στο Ιατρικό Κέντρο St. David στο Νότιο Ώστιν,  αφού το νοσοκομείο σταμάτησε τη θεραπεία του, συμπεριλαμβανομένης της ενυδάτωσης και της διατροφής του, για έξι ημέρες.

Η σύζυγός του δεν ειδοποιήθηκε για το θάνατό του μέχρι το επόμενο πρωί αφού τα λείψανα του είχαν ήδη κηδευτεί χωρίς την άδειά της.

Ο κ. Hickson κατέστη τετραπληγικός το 2017 μετά από μια ξαφνική καρδιακή ανακοπή που έπαθε οδηγώντας τη σύζυγό του στη δουλειά ένα πρωί.

Σε μια ηχογραφημένη συνομιλία, ο θεράπων ιατρός είπε στην κυρία Hickson ότι δεν πίστευε ότι ο σύζυγός της είχε πολύ καλή ποιότητα ζωής.

«Δεν έχει ποιότητα ζωής του », είπε ο γιατρός.

«Τι εννοείτε; Επειδή είναι παράλυτος με εγκεφαλικό τραυματισμό, δεν έχει ποιότητα ζωής; » ρώτησε η σύζυγος του.

«Σωστά», απάντησε ο γιατρός.

Η κυρία Hickson είναι πεπεισμένη ότι το συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο δεν περιέθαλψε το σύζυγο της  λόγω σφάλματος κατά την υποβολή ασφαλιστικών απαιτήσεων που είχε ως αποτέλεσμα να μην έχει ακόμα πληρωθεί λογαριασμός 90.000 $.

Με πληροφορίες από https://thetexan.news/austin-hospital-withheld-treatment-from-disabled-man-who-contracted-coronavirus/

178

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση