Ακόμα μια δολοφονία τρανς γυναίκας στην Αμερική

Ακόμα μια δολοφονία τρανς γυναίκας στην Αμερική

Η Marilyn Monroe Cazares, μια 22χρονη άστεγη τρανς γυναίκα, βρέθηκε νεκρή στο Brawley της Καλιφόρνια, το πρωί της Δευτέρας με τον θάνατό της να αποδίδεται σε ανθρωποκτονία.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική του Brawley ανακάλυψαν την σορό της κοντά σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, μετά από κλήση ατόμου για φωτιά σε καναπέ στην περιοχή, γύρω στις 8:30 π.μ., σύμφωνα με το The Desert Review. Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει αρκετές λεπτομέρειες, αλλά άτομα από την οικογένεια της Cazares αναφέρουν ότι μαχαιρώθηκε και της έβαλαν φωτιά.

“Πιστεύω ότι ήταν ένα έγκλημα μίσους επειδή μαχαιρώθηκε και κάηκε, και, ξέρεις, αυτό είναι που πρέπει να μισείς κάποιον για να το κάνεις”, δήλωσε η αδερφή του θύματος Aubrey Cazares.

Η αστυνομία δεν έχει καταλήξει αν ο θάνατος της Cazares ήταν έγκλημα μίσους. “Είμαστε στο πολύ αρχικό στάδιο της έρευνάς μας, οπότε ερευνούμε το περιστατικό σαν ανθρωποκτονία αυτή την στιγμή”, είπε σε δελτίο τύπου ο διοικητής Brett Houser. “Δεν έχουμε καταλήξει στο μοτίβο ή οτιδήποτε σχετικό με αυτό”.

Η Cazares ήταν από το Westmorland στην Καλιφόρνια. Αυτή και τα αδέρφια της μεγάλωσαν με τους παππούδες της μετά το διαζύγιο των γονιών τους. Η Cazares, η οποία έκανε coming out ως τρανς στα 18 της, αν και είχε την αποδοχή της οικογένειας της προτιμούσε να ζει στον δρόμο, σύμφωνα με συγγενείς. “Ήταν ένα διαφορετικό άτομο εκεί”, δήλωσε η θεία της Sonia Casteneda.

“Μπορεί να ακουστεί λίγο παράξενο σε εμένα και εσένα, αλλά νομίζω εκεί ένιωθε πιο πολύ αποδοχή”, είπε η Casteneda. “Κάποιοι από εμάς δεν καταλαβαίναμε τον τρόπο που ζούσε την ζωή της. Κάποιοι από εμάς την αποδεχόμασταν και κάποιοι από εμάς είχαμε την νοοτροπία του ότι δεν ότι πρέπει να ζεις έτσι την ζωή σου και κάποιοι από εμάς την αγαπούσαμε ανιδιοτελώς”.

Η Casteneda είπε ότι η Cazares ήταν μεγάλη θαυμάστρια της Marilyn Monroe και άλλων πιο τωρινών διασημοτήτων, όπως της Nicky Minaj, της Cardi B, και “ήταν εκθαμβωτική. Πάντα κυκλοφορούσε με περίεργα συνολάκια και περούκες”.

Η Cazares είναι το 23ο τρανς άτομο που δολοφονείται στην Αμερική το 2020. Πέρυσι ο αριθμός των θυμάτων ήταν στα 27 άτομα.

Πηγή: https://avmag.gr

140

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση