57 άτομα που έφτασαν σε δύο βάρκες στη Λέσβο χθες εξαφανίστηκαν

57 άτομα που έφτασαν σε δύο βάρκες στη Λέσβο χθες εξαφανίστηκαν

57 άτομα που έφτασαν σε δύο βάρκες στη Λέσβο βόρεια χθες φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί, το Λιμενικό στη Λέσβο υποστηρίζει ότι δεν υπήρχαν αφίξεις.

 

Το πρώτο σκάφος έφτασε στον Κόρακα, στη Λέσβο βόρεια τη νύχτα, ντόπιοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι άκουσαν πυροβολισμούς από τον Κόρακα. Το σκάφος μετέφερε 24 άτομα, 7 το μάζεψε η αστυνομία στην τοποθεσία άφιξης, τα υπόλοιπα, 17 άτομα κατάφεραν να καταφύγουν στο δάσος στο σκοτάδι. Αργότερα μέσα στην ημέρα, τα υπόλοιπα βρέθηκαν από την αστυνομία του Λιμενικού, που μεταφέρθηκε από την περιοχή με ένα μίνι βαν. Το ερώτημα είναι, πού τα πήγε η αστυνομία του Λιμενικού; Δεν είναι εγγεγραμμένα όπως έφτασαν πουθενά, ούτε η κατασκήνωση καραντίνας στα βόρεια ή νότια έχει εγγραφεί νέες παραλαβές.

Δεύτερο σκάφος προσγειώθηκε στον Γαβάθα Λέσβου βορειοδυτικά πριν από το πρώτο φως, μεταφέροντας 33 ανθρώπους. Οι ντόπιοι της περιοχής ανέφεραν τις νέες αφίξεις, επίσης αυτοί οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την λιμενική αστυνομία, κανείς δεν τους έχει δει από τότε, δεν είναι εγγεγραμμένοι πουθενά στη Λέσβο.

Το Λιμενικό Λέσβου υποστηρίζει ότι δεν υπήρξαν καθόλου νέες αφίξεις χθες στα βόρεια, και ότι όποιος λέει το αντίθετο πιέζει ′′ ψεύτικα νέα «. Δεν υπάρχουν ρεπορτάζ σε καμία τοπική εφημερίδα για αφίξεις από τη Λέσβο βορρά χθες, μόνο ένα καράβι μεταφέροντας 55 άτομα που προσγειώθηκαν στη Σκάλα Μιστέγκνον χθες το βράδυ.

Η έκθεση του Aegean Boat Report έλαβε τεκμηρίωση που αποδεικνύει ότι αυτοί οι άνθρωποι έφτασαν πραγματικά, δεν υπάρχει αμφιβολία γι Βίντεο, εικόνες και δεδομένα τοποθεσίας αποδεικνύουν ότι εκεί όπου υπάρχουν, το ερώτημα είναι πού τα πήγε η αστυνομία του λιμενικού, και γιατί δεν είναι εγγεγραμμένα πουθενά;

Χθες πριν από τη δύση του ηλίου τουρκική ακτοφυλακή μάζεψε 57 ανθρώπους από δύο σωσίβια λέμβους που παρασύρθηκαν έξω από το Μπαντέμ Από εικόνες που δημοσίευσε το TCG, η Aegean Boat Report εντόπισε 4 άτομα που επίσης βρίσκονται σε εικόνες και βίντεο που έλαβε η ABR από τον Κοράκα χθες το πρωί, η ταυτότητα είναι 100 %.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι οι άνθρωποι από τα δύο σκάφη που αποβιβάστηκαν χθες στη Λέσβο βόρειος απελάθηκαν παράνομα από το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα. Αυτοί που πήραν από την ασφάλεια στη στεριά στη Λέσβο, και έβαλαν πλάτη στη θάλασσα σε σωσίβιες σχεδίες, αβοήθητα παρασυρμένοι, τι είδους άνθρωποι θα έβαζαν τα παιδιά στη θάλασσα, πώς μπορούν να κοιμηθούν τη νύχτα.. Αυτή δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά, όχι ακόμα και τα ζώα θα ήταν τόσο σκληρά!

Πολλοί οπαδοί του Aegean Boat Report έχουν ρωτήσει στο παρελθόν ′′ τι μπορούμε να κάνουμε?», ′′ πώς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό?», και η συνηθισμένη απάντηση ήταν, μπορείτε να διαδώσετε τα νέα, να μοιραστείτε τις πληροφορίες. Προφανώς δεν είναι αρκετό, τώρα τα γάντια είναι κλειστά, ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση με πιο άμεσο τρόπο!

Το Aegean Boat Report καλεί όλους τους ακόλουθους να συμμετάσχουν, να ακούσουν τη φωνή σας, μαζί αυτή η φωνή μπορεί να κάνει τη διαφορά! Σήκωσε το τηλέφωνο σου και κάλεσε το Λιμεναρχείο Μυτιλίνι Λέσβου και ζήτα απαντήσεις! Θα αρνηθούν οποιαδήποτε εμπλοκή σε παράνομες δραστηριότητες, αλλά ξέρουμε ότι ψεύδονται!

 

Λιμενική Αστυνομία Μυτιλήνη: + 2251 30 040827

(Ο αριθμός είναι ανοιχτός 24/7)

 

Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν το ανεχόμαστε άλλο αυτό, και ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που παρακολουθούν τι κάνουν. Μια κλήση δεν θα αλλάξει τίποτα, αλλά αν τηλεφωνήσουν 100 άτομα, 1000 άτομα, ίσως αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι δεν το ανεχόμαστε άλλο!

Το να καλέσεις οποιονδήποτε αριθμό δημόσιας αρχής είναι κοινό δικαίωμα, χωρίς προϋποθέσεις ή ρήτρες, είναι πλήρως νόμιμη δραστηριότητα που μπορεί να αναλάβει οποιοσδήποτε χωρίς νομικές συνέπειες. Η ABR έχει συμβουλευτεί Έλληνες δικηγόρους για το θέμα, και είναι εντελώς νόμιμο. Αλλά το ABR σας ζητά να μείνετε μακριά από όλα τα Emergancy channel ‘ s, μην πλημμυρίσετε τους αριθμούς έκτακτης ανάγκης, μόνο οι αριθμοί χρήσης της παρέχονται!

Αναφορά σκάφους της Aegean θα δημοσιεύει από εδώ και πέρα, σε κάθε περίπτωση σχετικά με τα pushbacks και άλλες παράνομες δραστηριότητες, τον αριθμό του Λιμενικού της περιοχής που έχει λάβει χώρα το περιστατικό, ώστε ο κόσμος να μπορεί να καλεί για να ζητήσει απαντήσεις. Όσο περισσότεροι άνθρωποι κάνουν αυτούς τους αριθμούς, κάνουν ερωτήσεις, τόσο το καλύτερο. Κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι δεν θα σταματήσουμε πριν από αυτούς!

Αυτές οι παραβιάσεις των διεθνών νόμων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνεχίζονται εδώ και πολύ καιρό, ευλογημένες και χρηματοδοτούμενες από την Ευρώπη. Η παρουσία του ΝΑΤΟ και του FRONTEX είναι μαζική στο Αιγαίο πέλαγος, όλοι ξέρουν τι γίνεται κάθε μέρα, αλλά δεν κάνουν τίποτα, απλά παρακολουθούν.

 

Ήρθε η ώρα να τους κάνουμε να ακούσουν, ήρθε η ώρα να επιταχύνουμε και να απαιτήσουμε απαντήσεις, ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση!!

 

Καλέστε την αστυνομία του Μυτιλίνι, πείτε τους πώς αισθάνεστε, κάντε τη φωνή σας να ακουστεί!

 

Λιμενική Αστυνομία Μυτιλήνη: + 2251 30 040827

 

Παρακαλώ κοινοποιήστε αυτή τη δημοσίευση όσο το δυνατόν περισσότερο!

 

Πηγή: Facebook / Aegean Boat Report

92

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση